Widok

Skandaliczne

zachowanie kierowcy autobusu, w Gdańsku, nr 167, przystanek Nowatorów, 15.28 kierunek Gdańsk. Pomimo, ze wciskałem guzik aby otworzyć drzwi / odjechał/a. Widział/a, ze dobiegam, zdążyłem. 4 razy wcisnąłem guzik, stał jeszcze z 5 sekund ale frustracja życiowa tego pana/pani wzięła górę i pojechał/a. Współczuje ludziom, którzy musza codziennie korzystać z ztm, dzisiaj miałem awarie samochodu, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chamstwo
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 17

Opóźnienie

Zapewne autobus był opóźniony.Trzeba było przyjść na przystanek według rozkładu jazdy,przecież jest dostępny w internecie
popieram tę opinię 91 nie zgadzam się z tą opinią 110

a to jest powod?

przeciez wszystkie sa poopozniane
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 9

Trzeba było dobry guzik wcisnąć xd
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 12

Ręcznie popchnąć drzwi i wejść następnym razem

Znana praktyka na pętli w Otominie gdy kierowcy autobusu linii 174 nie chcą otworzyć drzwi na przystanku końcowo początkowym
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11

A wcisnąłeś dobry guzik?

Jak wciskasz pierwszy lepszy to nic dziwnego, że kierowca odjechał. Też bym tak zrobił, żeby nie tracić czasu na ludzi, którzy nie wiedzą jak otworzyć drzwi. Ten prawidłowy przycisk jest nieco dalej od drzwi.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 12

Jak to napisałeś przystanek początkowo końcowy
Kierowca nie musi otwierać autobus w czasie swojej przerwy,czas na wejście do autobusu jest na rozkładzie podana godzina
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

To musiał być kierowca z firmy zewnętrznej Mobilis

Autobus nr 9277 MAN nieco nowszy, to nie nasz autobus Gaitowy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Taki kierowca cham i prostak
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 19

I bardzo dobrze! Przez takich spóźnialskich potem cały kurs nabiera opóźnień i ludzie którzy potrafi wyjść normalnie musza się tłumaczyć ze spóźnień np do pracy
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 14

stałem przy tych drzwiach 5 s już mógł sam otworzyć te ostatnie, abym wsiadł, ale nie poczekaj - pomyślał - odjadę i sobie poprawie humor
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

nie mam pojęcia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry