Widok

Skandaliczne

zachowanie kierowcy autobusu, w Gdańsku, nr 167, przystanek Nowatorów, 15.28 kierunek Gdańsk. Pomimo, ze wciskałem guzik aby otworzyć drzwi / odjechał/a. Widział/a, ze dobiegam, zdążyłem. 4 razy wcisnąłem guzik, stał jeszcze z 5 sekund ale frustracja życiowa tego pana/pani wzięła górę i pojechał/a. Współczuje ludziom, którzy musza codziennie korzystać z ztm, dzisiaj miałem awarie samochodu, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mylisz się! Przewozy te są zlecone w ramach uslugi

A nie komercyjnego kursu. I kierowca dostaje pieniądze za przewóz pasażerów, a nie jazdę autobusem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadzam się

Otrzymuje pieniądze za przewóz pasażerów czekających na niego na przystankach, którzy chcą dotrzeć w miejsce według określonego rozkładu jazdy. Cieszę się, że zwrócił Pan uwagę, że chodzi o pasażerów, a nie pojedynczego pasażera :) Proszę nie traktować siebie jako pępka świata
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

tre

Po prostu wciskales nie ten guzik to po pierwsze po drugie jak już miał włączony kierunkowskaz to nie może otwierać drzwi po trzecie są rozkłady i trzeba zawsze przyjść z trzy minuty szybciej bo to ty masz czekać na przyjazd busa a nie my na ciebie bo chociażby mimo tych korków chcielibyśmy mieć chociaż parę minut przerwy.. a po czwarte słynne już na cały świat stwierdzenie że kierowca mnie widział ....bo nie ma nic innego do roboty jak patrzeć przy wyjeździe w prawe lusterko...moimi wszystko pozdrawiam i proponuje się ogarnąć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry