Widok

Skandaliczne

Nie za bardzo rozumiem innych recenzji. Byłem dzisiaj w Marghericie - bywałem tam wielokrotnie za poprzednich właścicieli - było wtedy absolutnie super. Obecnie wstyd nazwać te dania pizzą, szynka to tzw. "przysmak śniadaniowy", ser najtańszy z możliwych, papryka kilka skrawków, oliwki z najniższej półki. W sumie utrzymuje się ten skandal Pizzeryjny tylko dlatego że ma dobrą lokalizacje i owiany jest legenda z przed lat. Sałatki czuć niespotykaną nigdzie malizną malizną. Byłem jedynym klientem, ale mimo 4 osob obsługi musiałem sam przynieść sobie do stolika zamówienie. Margherita to niewiarygodne w obecnych czasach ....oprócz ciasta NIC nie przypomina tam pizzy, a ilość produktów na wierzchu bardziej niż znikoma. Niebywały skandal kulinarny. W Trójmieście to zdecydowanie najgorsza pizza i najgorsze sałatki.(za to ceny jedne z najwyższych). Polecać można tylko wrogowi !!
Moja ocena
obsługa: 1

menu: -

jakość potraw: 1

klimat i wystrój: -

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

1.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
swiete slowa, polecac mozna tylko wrogom, tez tam bylam, wydalam 50 zlotych, a zjadlam gorsze niz psie g**** i do teraz mi sie odbija!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry