Widok

Skandalicznie długi czas oczekiwania i skandaliczn obsługa klienta

Szanowni Państwo,

dotychczas wielokrotnie gościłem u Państwa na obiadach, ponieważ jakość posiłków była dobra. Ufam, że jest tak i obecnie.

Niestety wizyta u Państwa w dniu 12 września br. całkowicie zniszczyła opinię dobrego lokalu, za który uważałem Państwa pizzerię.

Wraz z kolegą czekaliśmy na danie nr 4 tj. De Voleill z masłem i serem, uwaga, uwaga ponad 45 minut. Zapłacojo o 13;35 a posiłek pojawił się po 14:20. Obsługująca (słowo niestety na wyrost) nas pracownica odmówiła podanie danych umożliwiających zidentyfikowanie jej osoby i ocenienie skandalicznego podejścia do klienta.

A zatem wsponieć mogę jedynie, że była to niemiła kobieta w blond włosach władająca pretensjonalnym głosem. Mówiła, że zastępuje kierownika, który był nieobecny.

Słowo "przepraszam"padło dopiero po sugestii, że wypadało by takiego użyć wobec klienta. Nie uzyskałem też żadnego słowa zbliżonego do przepraszam. Nie zostałem również poinformowany o przewidywanym czasie oczekiwania przy składaniu zamówienia. Zwykle mieściło się ono w widełkach 10-15 minut.

Wielką trudność sprawiło pracownicy podanie mi telefonu (z ulotki) do właściciela pizzeri.

Niestety bardzo się rozczarowałem tym lokalem.A szkoda.
Moja ocena
Pizza Cafe Ósemka kategoria: Pizzerie
obsługa: 1

menu: 5

jakość potraw: 5

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 4

4.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu

witam.
Bardzo mi przykro,ale tego dnia był wyjątkowo duży ruch. Ponieważ de volaille jest przygotowywany zawsze na bieżąco to i czas oczekiwania wydłużył się o 20min.Normalnie czeka się ok. 20 min.Niestety,oprócz słów ubolewania nie jestem w stanie nic poprawić,aby to się nie powtórzyło. Jestem ograniczony względami ekonomicznymi , jak i dbałością o jakość dania. Poza tym zawsze zamówienia realizowane są w kolejności ich przyjmowania.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry