Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ewelina - opinia wątek zamknięty Przede wszystkim bardzo przystępne ceny. Rozbudowane menu, w którym każdy...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 14 września 2020

TomStar - opinia wątek zamknięty Tyle lat na rynku i trzyma poziom. Świetne jedzenie, domowa atmosfera....
~TomStar
-

dodano: 13 września 2020

Barbara - opinia wątek zamknięty najlepsza jest ta po 19 godzinie za 8zł.
~Barbara
-

dodano: 6 maja 2020

Prezes Jarosław - opinia wątek zamknięty Najlepsza pizza w 3city:) mili właściciele klimat domowy...polecamy
~Prezes Jarosław
-

dodano: 15 marca 2020

Pyszna pizza w klimatycznym lokalu wątek zamknięty Bardzo dobra pizza, miła obsługa i fajnie urządzony niewielki lokal na...
~An.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 1 lipca 2019

Bardzo smaczne!!!! wątek zamknięty Byłem wczoraj z żoną i synem w pizzeri. Wziołem dla siebie pierś w serowym,...
~Przemek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 maja 2019

Bardzo polecam wątek zamknięty Wczoraj zamówiłem pizze z gyrosem i turecką były naprawdę bardzo smaczne...
~Darecki
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 maja 2019

Nie polecam wątek zamknięty Wczoraj zamówiłem pizze z krewetkami i szynką. Dużo szynki, krewetek tyle co...
~Wektor
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 maja 2019

Wyśmienite! wątek zamknięty Polecam pod każdym względem - to prawdziwa perełka :)
~SK
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 listopada 2018

Smacznie i klimatycznie wątek zamknięty Jedzenie przepyszne od samego otwarcia lokalu aż po dzień dzisiejszy. W...
~Tomek K.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2018

Korzystam od samego początku wątek zamknięty Korzystam regularnie od wieeeeeeeelu lat, jak tylko się otworzyli, ponieważ...
~Dominik
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2018

pizza bezglutenowa! wątek zamknięty 6 z plusem za porządną pizzę bezglutenową, a nawet wersję bezbłędnie...
~Kitka
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 listopada 2016

PIZZA BEZGLUTENOWA jest smaczna wątek zamknięty jest to jedno z niewielu miejsc gdzie mozna zjesc prawdziwa bezglutenwa...
~hania
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 października 2016

Cenowo super, smakowo nie bardzo wątek zamknięty Na plus duży wybór w menu (nie wiem czy nawet nie zbyt duży), ładny wystrój i...
~Marta
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 września 2016

Jakosc adekwatna do ceny wątek zamknięty Dzisiaj kupilem dwa rollsy - gyros i weganski. Produkty swieze, zjadliwe ciut...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2016

Straszna lipa wątek zamknięty Pizza bez konkretnego smaku. Ciasto z zakalcem, nie do zjedzenia. Piwo...
~Jean Paul
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2016

Miło, przyjemnie i jedzenie smaczne wątek zamknięty Odwiedziłem w ostatnią niedzielę Ósemkę, po wcześniejszej telefonicznej...
~Piotr
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 marca 2016

Obsługa za karę wątek zamknięty Wystrój jest naprawdę ciekawy, muzyka dodaje klimatu i po wejściu byłem...
~mrszramson
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 lutego 2016

pizza wątek zamknięty Witam. Korzystałem kilkakrotnie w pewnym odstępstwie czasowym z państwa usług...
~Mariusz
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 grudnia 2015

Dobra pizza w miłej atmosferze wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z wizyty w Ósemce. Przystępna cena, pizza dobra i...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 lutego 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
153

113

wątków

do góry