Widok

Skarga

ZTM Gdańsk Temat dostępny też na forum:
Witam. Nie poroz pierwszy mam do czynienia z chamstwem ze strony kierowcy linii 118 . Dziś 21.01.2016 r godzina 12.58. Nr autobusu 2515 odjeżdżają z przystanku Jeleniogorska w stronę dworca PKP. obrażony Pan kierowca przy kupnie biletu warczy na mnie, nie wiem czy ma Gorszy dzień czy poprostu z natury jest Chamem . Sama pracuje z ludźmi i wiem jak jest. Ale proszę o upomnienie Pana że klient nasz pan .. I raczej nie powinno się go traktować tak jak ludzi traktuje ten pan .

Dziękuję . E
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ogólnie, to przydał by się jakiś biletomat w rejonie pętli Ujeścisko. Gdzieś można kupić bilety poza kioskiem?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi Ci o pętlę tramwajową Łostowice - Świętokrzyska, to przecież biletomat stoi...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie. Chodzi o pętlę Ujeścisko. Ul. Piotrkowska. Popieram biletomat mile widziany.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Ujeścisko

Muza musi grać. (2392 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

do góry