Widok
To co mnie naprawdę w Tobie irytuje
Kiwdul,
to ta Twoja autorytatywność. Swoje stwierdzenia traktujesz jak aksjomaty. Nie dajesz sobie miejsca na błąd. Jedną z podstaw dobrej rozmowy jest podkreślanie, że zdania o , oceny na temat, nie są mówione ogólnie, tylko że jest to NASZE zdanie na ten temat. Nie mówisz: to jest złe , tylko: moim zdaniem jest to złe. Różnica jest gigantyczna.
Poza tym , jeśli chcesz wiedzieć czy ktoś Cię rozumie, to opowiedz mu coś, a potem poproś żeby opowiedział Tobie co usłyszał. Swoimi słowami. Można się zdziwić...
To co napisałam to moje zdanie.
O.
to ta Twoja autorytatywność. Swoje stwierdzenia traktujesz jak aksjomaty. Nie dajesz sobie miejsca na błąd. Jedną z podstaw dobrej rozmowy jest podkreślanie, że zdania o , oceny na temat, nie są mówione ogólnie, tylko że jest to NASZE zdanie na ten temat. Nie mówisz: to jest złe , tylko: moim zdaniem jest to złe. Różnica jest gigantyczna.
Poza tym , jeśli chcesz wiedzieć czy ktoś Cię rozumie, to opowiedz mu coś, a potem poproś żeby opowiedział Tobie co usłyszał. Swoimi słowami. Można się zdziwić...
To co napisałam to moje zdanie.
O.
Martuniu i Fate:)Tak,wrocilem-nie bylo mnie troszke,ale jak widac-nie zapomnialem i o Was:)Serdecznosci najwieksze przez caly
i Wam podobnym z serca zycze
Ps.Nie moim zamierzeniem jest niepokoic i... :) ale Stworek cos nie potrafi beze mnie zyc Marto i Fate:)hihihihe
Mile to, lecz czasem i denerwujace...
Raz jeszcze serdeczne pozdrownienia(ucalowania) i cieplo przytulam:*)
Ps.Nie moim zamierzeniem jest niepokoic i... :) ale Stworek cos nie potrafi beze mnie zyc Marto i Fate:)hihihihe
Mile to, lecz czasem i denerwujace...
Raz jeszcze serdeczne pozdrownienia(ucalowania) i cieplo przytulam:*)
...Stworku....wiesz...ze czasem to nie pasuje do kobiety....hmmm to co robisz...albo inaczej...nie jest mile to...Ale Ty jestes
Stworkiem hydeparkowym....a to mozna wytrzymac...Dobranoc...i napisalem cos...co sie Tobie nie spodoba...przepraszam...nie chce Ci marszczyc noska...nie gniewaj sie i Ty:*)...jak widzisz...caluje serdecznie
pa :)
pa :)