Widok

Sklep Filippo

Ja nie miałam tyle szczescia co do obslugi w sklepie Filippo. Pracownice na poziomie tragicznym.Z wielka laska pprzyniosla mi buty do mierzenia. Bardzo lekcewazonce podejscie do klienta. Nie polecam tego sklepu. A Madison jako centrum handlowe bardzo fajne. Duży wybor odziezy, dobry dojazd. Tylko czasem z zaparkowaniem auta problem :(
Moja ocena
architektura i aranżacja wnętrza: 4

dodatkowe usługi: 5

różnorodność sklepów: 5

ocena ogólna: 5

5.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

nie ma zwrotów

Filippo jest jednym z niewielu Salonów Obuwniczych w Słupsku, w którym jest tak miła i profesjonalna obsługa. W związku z informacją którą zawarł "anonim" apeluję do pracodawcy o podwyżkę. Dziewczyny zasłużyły na godne traktowanie.
Zakupów przez internet nie polecam gdyż nigdy nie wiadomo co się trafi. W sklepie można towar dotknąć, przymierzyć, obejrzeć. Sądzę że buty są częściowo intymnym towarem i tak samo jak w sklepach z bielizną nie powinno być zwrotów. W Salonie Filippo wiem co kupuję i wiem że towar nie był wcześniej użytkowany przez inne osoby.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ogólnie to lipa i nie polecam ,nie ma zwrotów

fakt ,buty są bardzo dobrej jakości ,większośc ich jest z polskiej produkcji .Dziewczyny pracujące w sklepie są bardzo miłe ,lecz źle traktowane przez regionalnych pracodawców.Zazwyczaj pracują tam wykształcone młode osoby tak jak ja będaca magistrem, znające bardzo dobrze różnorodne systemy .Często pracowałam po 12 godzin pod rząd ,cały czas na nogach ,płaca minimalna 1200 zł netto ... żal straszny .Mimo tego ,że buty schodziły jak świerze bułeczki to każdy dostaję codziennie krytyczne komentarze że za mało ich sprzedał. Szanowna Pani Alo takie same buty znajdzie Pani w tańszych cenach np na allegro ,marża na tych produktach jest zawyżana .
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jestem stała klientką tego salonu obuwniczego Filippo w Słupsku. Kupiłam tam wiele par bucików i bardzo je sobie chwalę, moje koleżanki także. wybór jest bardzo duży. A... i jeszcze obsługa, dziewczyny są super, zawsze bardzo miłe i można liczyć na profesjonalne doradztwo.
Polecam!
Ala
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13
do góry