Widok

Sklep Filippo

Ja nie miałam tyle szczescia co do obslugi w sklepie Filippo. Pracownice na poziomie tragicznym.Z wielka laska pprzyniosla mi buty do mierzenia. Bardzo lekcewazonce podejscie do klienta. Nie polecam tego sklepu. A Madison jako centrum handlowe bardzo fajne. Duży wybor odziezy, dobry dojazd. Tylko czasem z zaparkowaniem auta problem :(
Moja ocena
architektura i aranżacja wnętrza: 4

dodatkowe usługi: 5

różnorodność sklepów: 5

ocena ogólna: 5

5.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Miałam dokładnie to samo po 2 tygodniach noszenia zapadła mi sie podeszwa w obu butach, reklamacja odrzucona, Pani "rzeczoznawca
" napisała cytuję "deformacje sa następstwem postepujacego procesu dostosowania ...(nieczytelne) do sposobu uzytkowania przez urzytkownika" KPINA!!! Deformacja na pietach tak mocna ze nie mozna chodzic!!! Odradzam zakup butow filippo!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co za brednie, ecco są super to napisał chyba sam właściciel. Buty filippo nadają się jedynie do trumny!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najgorsze buty w trójmieście i okolicach .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Buty do d*py. Pan Adam Filipowicz sr* na klienta, tuż po dokonaniu u niego zakupów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najgorsze buty, lepsze z bazaru. Żywotność 2 tyg.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ten sklep to jakiś żart, sprzedają bubel najgorszego sortu. Buty mojego męża rozkleiły się po miesiącu, buty syna po 1,5 mc. nadają się do śmieci. Oba popękane a reklamacja odrzucona. Skandal nie polecam nikomu. Nie kupujcie tam, jeszcze nigdy nie spotkałam się z takim bublem i olewackim podejściem do klienta. Zeszyt reklamacji w tym sklepie jest grubszy niż książka telefoniczna. Już nigdy nie zmarnuję tam ani grosza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
BUTY do D*PY
u mnie też tak samo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam liczne poniższe opinie! Buty fatalnej jakości. Podeszwa pęka dość szybko mimo umiarkowanego użytkowania....:/ Reklamacje sa odrzucane z bzdurnych powodów, nawet pisma powołujące się an ustawę olewają. Trzeba iść do UOKiK-u...
Jak ktos ma pieniądze do wyrzucenia w błoto to niech tam kupuje.
Opinia z Warszawy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Idz do sądu i wcale się nie zastanawiaj i się nie bój, przeczytaj powyższe opinie , jest tam jedna pewnej osobu , która wygrała w sadzie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
WYGRAŁAM, WYGRAŁAM WYGRAŁAM, Ludzie nie odpuszczajcie draniowi, ja po dwóch latach procesowania się z p. F. (a może bardziej z jego marnym radcą p B.-dziwię się osobiście czemu jeszcze p. F. korzysta z usług owego pana - argumentacja tego pana poniżej logiki i zdrowego myslenia).

Sąd wydał wyrok, że pozwany ma wypłacić powodowi ............+ odsetki + koszty procesowe + podwójna kara za niestawienie się świadka którego zażyczył sobie pozwany :-)

Kasa na moje konto już trafiła- sprawa zakończona. Nigdy więcej zakupów w sieci sklepów FILIPPO !!!!!!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
https://uokik.gov.pl/faq_zagadnienia_ogolne.php#faq2340
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ostrzegam przed sklepem filippo! Buty skórzane zakupione w cenie 299 zł po miesiącu nie nadają się do użytkowania. Reklamacja nie rozpatrzona w ustawowym terminie 14 dni, Pani kierownik sklepu w C.H. Madison w Gdańsku nieuprzejma, obraża klientów, nie chciała dać mi oświadczenia na piśmie, że reklamacja nie została rozpatrzona. Nie mogłam też odebrać butów, bo według tej "kompetentnej Pani" producent może odesłać buty wraz z opinią "kiedy mu się podoba". Sprawę skieruję do Rzecznika Praw Konsumenta
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
I takich mamy dzisiaj "magistrów" od "świerzości" :-P
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam! Nie mogę w to uwierzyć jak karygodne jest traktowanie klienta! po 2 miesiącach noszenia skórzanych kozaków odpadla mi podeszwa , reklamowałam to odmówili uzasadniając to " zbyt intensywnym użytkowaniem obuwia" ! odwołałam się do reklamacji to odmówili. Skórzane kozaki za niemałą cenę! Pójdę z tym do sądu!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
skleo filippo to najwieksza porazka haqndlu ,jedna wielka pomylka sprzedają sam badziew rozpada sie po jednym nalozeniu nie ma szan na odzyskanie lub naprawę lepiej omijac ten sklep szerokim łukiem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie bez przyczyny zostal zamkniety
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bylam klientką sklepu filippo w slupsku byl to moj ulubiony sklep. obsluga profesjonalna, posiadająca dużą wiedzię a przedewszystkim dziewczyny bardzo uprzejme. niestety sklep zostal zamknięty i wszyscy moi znajomi rowniez ubolewają z tego powodu. byl to najlepszy sklep obowniczy w slupsku. Do wiadomości wlaściciela: Panie F. otwórz ten sklep ponownie a na pewno bede tam regularnie zagladac
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Zgadzam się w 100%. Jestem, a raczej byłam, klientką salonu Filippo w Luboniu. Żenująca opinia ww. pani rzeczoznawcy i arogancka postawa kierownictwa salonu. UNIKAĆ!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 34
zgadzam sie calkowicie !!! Buty po 2tygodniach do wyrzucenia .Najgorszy sklep w Trójmiescie odradzam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hahahaha miałam identyczną sytuację z pękniętą podeszwą w kozakach. Rzeczoznawca pana F. napisał mi że musiałam sama sobie rozerwać -wyszarpać podeszwę _-reklamacja oczywiście odrzucona - jakaś paranoja żebym kupowała sobie kozaki za ponad 300 zł i wyszarpywała po miesiącu podeszwę, no bzdura-co to za argument, po prostu czasami właściciel sklepu powinien uznać, że producent puścił obuwie z wadą ukrytą. Hahaha śmiech jeszcze był jak pan właściciel przysłał mi pismo że może wysłać moje obuwie do analizy do Państwowego Instytutu Przemysłu Skórzanego (oczywiście w piśmie nie omieszkał mnie nastraszyć, że jeżeli wada okaże się wadą spowodowaną przeze mnie to zapłacę za analizę 500 zł- ja pofatygowałam się i napisałam do owego instytutu ile taka analiza kosztowałaby i otrzymałam odpowiedz- 127 zł z kosztami przesyłki.........więc o czym tu mówić--DRAŃSTWO I TYLE) .Nie wolno takich spraw odpuszczać-MY KLIENCI MAMY RÓWNIEŻ SWOJE PRAWA!!!!!. Obecnie moja sprawa toczy się w sądzie powszechnym.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry