Widok

Sklep INTERSHOE S.J.

Sklep obuwniczy INTERSHOE radzę omijać szerokim łukiem. O ile w momencie zakupu sprzedawcy są mili o tyle reklamacje nie są uwzględniane. Zwodzi się klienta, każe się pisać ciągłe odwolania a Sprzedawcy wymawiają się że mają podpisana umowe z jakąś firmą która zakazuje im przyjmowania reklamacji. Reasumując, za wadliwy towar nie macie co liczyć na nową parę butów ani na zwrot gotówki. Strata pieniedzy, czasu i nerwów.
Moja ocena
architektura i aranżacja wnętrza: 2

dodatkowe usługi: 5

różnorodność sklepów: 5

ocena ogólna: 4

4.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałam dokładnie to samo, chociaż buty nie uległy zniszczeniu z mojej winy. Zwykli oszuści i tyle, buty za drogie żeby chcieli oddawać za nie pieniądze. Nawet nie słyszałam żeby komukolwiek chociaż naprawili uszkodzone obuwie. Już nie wspominając o stosunku do klienta i traktowaniu go. Firma Intershoe mnie zapamięta, bo sprawa zostanie zgłoszona do sądu. A jak narazie ostrzegam wszystkich żeby tam nie kupowali. Sama drugi raz tego błędu nie popełnię.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co wiem Komornik z Wrocławia Śródmieścia (nie pamiętam który) już ściga te firme. Dzwoniłem i powiedział, że na pieniądze nie ma co na razie liczyć bo to oszuści i przestępcy. Prezesa nawet ściga o alimenty!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
To właśnie się nazywa plotka! Kaziu zajmij się lepiej czymś pożyteczniejszym!!! Tragedia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hallo
jestem w tej samej sytuacji. Zamiezam pojsc z tym do sądu nie podaruje im.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam to co napisała Matylda. Też kupiłem tam buty, które okazało się miały wadę ukrytą. Kiedy chciałem je wymienić zaczęły się problemy, bezczelna Pani kierowniczka nawet nie chciał słyszeć o wymianie, pokazała mi tylko drobnym drukiem napisany jakiś bełkot że zwrotów brak i koniec. Była bardzo chamska i i nieprzyjemn. Ten sklep to totalne dno, nie kupujcie am butów jak nie chcecie problemów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja kupiłam buty w kwietniu 2013 roku czółenka w tej firmie, miałam je raz założone bo są dość wysokie. Jakie było moje zdziwienie w lipcu 2014 roku gdy na pięcie tych butów zobaczyłam pasek na każdym z nich w innym kolorze. Buty reklamowałam ale reklamacja została odrzucona z tego względu że jest to wada widoczna w dniu zakupu, ale dlaczego nie widział jej sprzedawca bądż brakarz zakładu produkującego i jak zwykle za błędy wszystkich płaci kto tylko klient. Ja byłam przekonana że nie muszę osobiście sprawdzać je dookoła skoro mierząc je w sklepie sprzedawca stwierdził że są bardzo ładne. Ale napewno nigdy już nie kupię butów w tym sklepie skoro zaślepiony klient kupi bubel i go nie zauważy bo akurat tylko zakłada je na okzyjne wyjścia i trzeba przyznać ta nauka dość drogo kosztuje przeciętnego Kowalskiego.
Zgadzam sie z opinia,ze obsluga w sklepie Intershoe w Galerii Baltyckiej pozostawia wiele do zyczenia. Obsluga jest chamska, nieuprzejma, nie dba o klienta. Gwarancji wogole nie chca uznawac, wiec ne liczcie na wymiane czy naprawe. Stanowczo nie polecam a kierownictwo niech sie zastanowi nad zmiana personelu!!!
Zgadzam sie w 1000% . Sprzedać to pokazują wszystko i zachęcaja ale jak juz klient nie zadowolony z butów to maja to gdzies. Nie interesuje ich zdanie klienta, jak problem to samemu trzeba sobie radzić, bo oni umywają ręce. Skoro sie 3 razy na jedne buty składa reklamacje to cos musi z nimi byc. W dodatku cena. Wiadomo. Zapłacić pare stówek i zeby nie mozna było w butach chodzić. 3 miesiace leżały u nich na reklamacji, po czym i tak do mnie wróciły.
do góry