Widok

Sklep Valetta.pl opinie

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl?
Jak z jakością tych rzeczy?
Chciałam zamówić, ale regulamin jest dość enigmatyczny.
Macie jakieś doświadczenia?
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 23

Sklep jak najbardziej godny polecenia każdemu. Świetna bielizna jak za tak niską cenę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żona zakupiła w tym sklepie bardzo zmysłową bieliznę. Dzięki temu, że tanio nie boimy się, że się coś uszkodzi ;)

Sklep z bardzo fajną i nie drogą bielizną. Polecam każdej kobiecie. Ja mam daleko do miasta więc sklep jest idealny dla mnie, ponieważ wszystko mogę kupić w jednym miejscu.

Polecam ten sklep. Mają ogromny wybór bielizny. Ja i żona robimy w nim zakupy już od bardzo dawna i jesteśmy bardzo zadowoleni.

Polecam zakupy w tym sklepie internetowym. Mają ogromny wybór bielizny i to w niskiej cenie. Nie trzeba wydawać milionów by świetnie wyglądać.

Polecam. Mają tu super bieliznę męską. Długo się czeka ale warto być cierpliwym bo jest ok.

Kupiłam tu świetną koszulę nocną. Teraz składam zamówienie na inną bieliznę. Już nie mogę się doczekać.

Polecam. Razem z żoną robimy w tym sklepie internetowym już od długiego czasu. Jakość bielizny jest dla nas zadowalająca. Oprócz bielizny można kupić tu akcesoria sportowe, dresy a także stroje kąpielowe.

Lubię robić w tym sklepie zakupy. Zawsze mają super ceny i częste promocje. Jeśli chodzi o jakość to według mnie jest ok. Jedyny minus to trochę długi czas oczekiwania.

Bielizna bardzo wygodna. Jakość materiału jest ok jak za taką niską cenę.

Kimono plażowe, które kupiłam wygląda świetnie. Nic się z nim złego nie stało pomimo mocnego słońca na wczasach. Polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam każdemu zakup stroi kąpielowych. Żona jest zadowolona i ja też. Fajne kąpielówki.

Polecam zakup męskiej bielizny w tym sklepie internetowym. Bokserki są ok. Fajny przewiewny materiał.

Koszula nocna, którą kupiłam jest bardzo elegancka i ma piękny krój. Jestem pewna, że będę wyglądać w niej pięknie, nawet gdy będę spać.

Bardzo seksowny asortyment, drugie z kolei body zakupione, ponownie jestem mega zadowolona.

Polecam każdemu zakupy w tym sklepie. Żona kupuje tu naprawdę zmysłową bieliznę za grosze. Przy okazji dla jednej wysyłki zmawia mi bokserki.

Polecam. Bielizna jest ok. Za taką cenę nie spodziewałam się kaszmiru ale jest ok. Warto.

Odebrałam właśnie zamówienie. Piękna bielizna jak za tak małe pieniądze. Polecam serdecznie.

Mąż był zadowolony, gdy zobaczył mnie w body zakupionym w tym sklepie. Kupię kolejne.

Zamówiłem już po raz drugi bokserki w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony. Duży wybór i dobra cena.

Podsumowanie:

Sklep internetowy Valetta.pl to pośrednik sprzedający produkty z AliExpress i chińskich sklepów online, co budzi mieszane opinie klientów. Głównym problemem są długie czasy dostawy wynoszące od 2-3 tygodni do nawet 3-4 miesięcy, przy czym zamówienia są często rozbijane na kilka osobnych paczek. Jakość produktów jest zróżnicowana i zależy od ceny - tańsze artykuły mają gorszą jakość, podczas gdy droższe są lepiej wykonane. Obsługa klienta otrzymuje pozytywne oceny za szybkie odpowiadanie na maile i wiadomości, nawet w weekendy, jednak kontakt telefoniczny jest niedostępny. Znacznym problemem jest polityka zwrotów wymagająca odesłania towaru do Chin na koszt klienta oraz skomplikowany regulamin, który ulegał zmianom. Wiele osób narzeka na brak zwrotów pieniędzy po upływie 100 dni od zamówienia, mimo że przesyłka nie dotarła. Pozytywne recenzje na stronie sklepu budzą wątpliwości, gdyż mogą być napisane przez pracowników. Klienci rekomendują bezpośrednie zakupy na AliExpress jako tańszą alternatywę, choć niektórzy doceniają polską obsługę klienta i wygodę zakupów w Polsce.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

do góry