Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zielony Sklepik wątek zamknięty Zielony "cudowny" sklepik. Panowie wspaniali.
~Natalia
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 września 2016

Miła obsługa i fajny przytulny sklepik wątek zamknięty Sklep oceniam wysoko, ponieważ atmosfera panująca w nim jest bardzo domowa....
~Natalia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2017

Obsługa profesjonalna! wątek zamknięty Obsługa na 6. Pełen profesjonalizm. Ceny przystępne, a asortyment bardzo...
~Ania
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 stycznia 2017

Ania bezglutenowiec wątek zamknięty Bardzo dziękuję za miłą obsługę,doradzenie i porady.Fani zdrowego odżywiania...
~Ania
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 stycznia 2017

Eko Sklep - wysoka jakość sprawdzonych produktów wątek zamknięty Jako, że osobiście próbowałam produktów z tego sklepu, które poleciła mi moja...
~Marta Szal
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 grudnia 2016

Super DOBRY sklep najlepszy w TRÓJMIEŚCIE wątek zamknięty Polecam wszystkim fachowe doradztwo i bardzo miła obsługa i różnorodny dobrej...
~Jadwiga
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 grudnia 2016

uwielbiam :-) wątek zamknięty Bardzo fajny sklepik z fachowym doradztwem. Przepyszne pierogi bezglutenowe....
~agu
-

ostatnia odp. 8 lat temu

zieloni mi wątek zamknięty to nie tylko sklep, to pozytywnie miejsce na ładowanie akumulatorów!!!!...
~Mariola
-

ostatnia odp. 8 lat temu

Zadowolona klientka - polecam Eko Sklep! wątek zamknięty Bardzo dziękuję za fantastyczną obsługę!
~goodatservice
-

ostatnia odp. 8 lat temu

Pasja wątek zamknięty Sklep, w którym panuje atmosfera domu w każdym jego aspekcie. Produkty o...
~Kasia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 grudnia 2016

Super obsługa ! wątek zamknięty Uwielbiam sklepy które prowadzą ludzie z pasjà, a tacy wlasnie są w...
~Beata
-

ostatnia odp. 8 lat temu

Polecam wątek zamknięty Bogaty asortyment , dodatkowy plus za mozliwosc zamawiania w sklepie...
~Tatya
-

ostatnia odp. 8 lat temu

super miejsce wątek zamknięty nie tylko świetny asortyment ale również kopalnia wiedzy o zdrowym żywieniu.
~Monika
-

ostatnia odp. 8 lat temu

Polecam wątek zamknięty Pelen profesjonalizm. Widac ze sklep prowadzony przez osoby z pasja. Polecam!!!
~Tadeusz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

Eko sklepik, do którego wraca się z przyjemnością. wątek zamknięty Bardzo mili, sympatyczni i pomocni Panowie. Szczerze polecam!
~Anna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

Gorąco polecam wątek zamknięty Przemiła i fachowa bsługa , sklep świetnie zaopatrzony . Gorąco polecam .
~Monika
-

ostatnia odp. 8 lat temu

Doskonały sklep wątek zamknięty Świetny sklep, bardzo dobrze zaopatrzony, przemiła obsługa.
~Mp
-

ostatnia odp. 8 lat temu

Nieuprzejmi Panowie wątek zamknięty Niestety dla mnie sprzedawcy byli nieuprzejmi, kiedy poprosiłam o pomoc przy...
~Paulina
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 listopada 2015

super sklep wątek zamknięty Polecam!!!!!!!!!!!!!!! Same plusy!!!!!!
~Andrzej
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 grudnia 2016

Dobry sklep, atmosfera i ludzie. wątek zamknięty Mój ulubiony sklep ekologiczny! a dodam, że jestem wymagającą klientką :)...
~Ala Greń
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry