Widok

Sklep internetowy z markowymi ubraniami

Hej, mam pytanie, ktoś zamawiał z was na tej stronie? Firma jest nowa, dosyć wysokie zniżki i zastanawiam się czy aby to nie ściema ;)
https://internetowy-sklep.net/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja do nich też pisałam już kilka maili odpisali, że przepraszam i w tym tygodniu będzie wysłana i taj już 3 razy.
Moja mama że to oszustwo ja jeszcze mam cień nadzieji:-)
Jeżeli nic z tego nie wyjdzie też idę na policję, dobrze by było w kółka osób.

Internetowy butik jeszcze jest ale już bez przecen, a ceny z kosmosu. I właśnie pojawił się odzieżowy net z przecenami jakie były do niedawna, i ja zamówiłam zegarek 23 sierpnia , do dzisiaj nie mam przesyłki, wysłałam już chyba 6 maili, na żadne nie otrzymałam odpowiedzi. Chyba w poniedziałek pójdę na policję.

jak na tej stronie czytać ceny ?

Ok, zdenerwowalam się, nie internetowy butik tylko sklep i nadal jest. Ale identyczna treść jest na odzieżowy net

Z tego co przed chwilą patrzyłam nie ma już strony internetowy butik, chyba że nie umiem znaleźć teraz znalazłam to samo na stronie odzieżowy net!!
Ktoś dostał zamówiony towar??

A na Zalando kupujecie? Dla mnie to najlepszy sklep z markowymi ciuszkami.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja wole pójść do jakiegoś outletu gdzie mogę sobie na spokojnie przymierzyć i obejrzeć, bo rzeczy z neta nie zawsze wyglądają jak na obrazku…

Też mnie to intryguje. Czekam na info, bo sama chciałam coś zamówić. Ceny naprawdę korzystne, ale czy to aby nie podróbki, skoro taka cena? Albo w ogóle nie wysyłają...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć.
Ja też od nich zamówiłam zegarek i nadal czekam. Jestem ciekawa czy to faktycznie nie jakieś oszustwo.
Puki co baaaaaaardzo długi czas oczekiwania. Boję się, że to chiński szajs.
Czy Wy już dostaliście przesyłkę??

Też lubię markowe ciuchy. Jetem minimalistką i wolę kupić jedną porządną bluzkę niż kilka kiepskiej jakości. Dlatego zapisałam się do klubu zakupowego Limango - https://www.limango.pl/ Regularnie sprawdzam wyprzedaże, można kupić u nich markowe produkty w świetnych cenach. Ja szczególnie kocham włoskie torebki skórzane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hej. Sęk faktycznie ciekawy ale co z cenami? Ja widzę ws Ustki w tysiącach zł.
Chyba że jest jakiś patent na odczytanie;)
Albo podają przy złożeniu zamówienia
Dajcie znać proszę

Dziękuję za odpowiedź. Daj znać. Bo ja już pod wpływem emocji prawie zamówiłam ale właśnie coś mnie skłoniło do tego by poczekać i poszukać opinii. Pozdrawiam

hej Edyta, odnośnie tego sklepu- jak czytać ceny?? Zegarek chyba nie kosztuje 9950 zł hehe :)

Zamówiłam kilka produktów pod koniec sierpnia i czekam na przesyłkę. Wtedy się dowiem czy to ściema czy nie, chociaż ceny baaaardzo podejrzanie zaniżone, pomimo iż sklep oferuje markowe produkty z bardzo wysokiej półki.

Inne tematy z forum Moda i uroda

aparat ortodontyczny - gdzie założyć? (12 odpowiedzi)

polecacie jakąś klinikę gdzie można założyć aparat? Chętniej w Gdańsku. Myślę o Klinice zdrowego...

Dobrej jakości ubrania (24 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (148 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

do góry