Widok

Sklep odzieżowy w Bojanie/proszę o pomoc :)

Witam, od dłuższego czasu zastanawiam się czy otworzyć taki sklep odzieżowy w Bojanie , gdzie będą przystępne ceny ubrań dla kobiet i możeee.. dla mężczyzn ? A może sklep z odzieżą dla dzieci i zabawki ? Proszę o szczere opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znajoma miała sklep z takimi artykułami w pasażu Siewert i niestety poszła z torbami.Było to dwa lata temu. Na dzień dzisiejszy trudno mi powiedzieć jakby to wyglądało ale raczej od tamtej pory nie wiele się zmieniło.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi od początku mieszkania tutaj brakuje sklepu dla zwierzaków.
Tym bardziej, że nie ma tu chyba mieszkańca, który zwierzaka nie posiada.

Ale wiem, że to bez związku z ciuchami:)

A co do ciuchów, to dorośli chyba tak dużo nie kupują, żeby w Bojanie sklep się mógł utrzymać, a młodzi wolą raczej do jakiejś znanej sieciówki, lub firmówki przejechać. Tym bardziej, że zakupy w centrach wiążą się od razu z łażeniem po galeriach. wyskoczeniem na jedzenie itp.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może jakis mały lokal z kebabem ? : )
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sklep dla zwierzaków jest w Koleczkowie, zoo dragon ,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ale Koleczkowo to nie Bojano.
Do Koleczkowa raczej na spacerek sobie nie pójdę.
Idąc tym tokiem rozumowania, to własciwie w ogóle sklepy nie są w Bojanie potrzebne, bo są przecież w Koleczkowie, Kielnie i Gdyni.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (43 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...

Zaklęta nora (9 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś wpadnie na pomysł poszukiwania nieruchomości na ul. Kruszyńskiego to niech się...

Betonowy płot przy S6 (4 odpowiedzi)

Cześć, czy mieszka tutaj ktoś kto ma betonowy płot w celu redukcji hałasu od drogi S6 i nie...

do góry