Widok

Budowa nowego wysypiska śmieci Bojano/Kielno

Między Bojanem a Kielnem firma Stachtrans planuję budowę wysypiska śmieci , takiego samego jak Szadółki i Łęzyce. Na facebook jest założona grupa protestująca, zaraz dzięki naszym władzom nie będzie można ok a w domu otworzyć, fetor itd. budowa planowana w miejscu podziemnego zbiornika wod gruntowych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakiś link do grupy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepiej napisać to na grupie Bojano Polska bo tam jest największy zasieg, każdy mieszkaniec będzie odczuwać skutki takiego wysypiska nieważne czy mieszka obok czy 5 km dalej odór będzie czuć wszędzie

nazwa grupy to : Stop Odpadom Kielno

Temat jest pilny bo dokumentacja jest już dość zaawansowana , jak się nie razem nie weźmiemy bedzie wysypisko smieci na samym środku między Bojanem , Kielnem a Koleczkowem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Coś mi ta sprawa śmierdzi. Zdaje się że w tym rejonie mieszka nasz wójt. Czy myślicie, że zgodziłby się on na realizację takiej inwestycji jak opisujecie tuż przy swojej posesji? Czy przypadkiem nie wyolbrzymiacie tematu?

Zależy ile było zer

Inne tematy z forum Bojano

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (718 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (160 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

do góry