Widok

Sklep spożywczo-monopolowy na Słowackiego

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnie-ekspedientke-do-sklepu-spozywczo-monopolowego-ogl7895578.html

Często pojawia sie to ogłoszenie,czy moze ktos napisac co jest nie tak z praca w tym miejsu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już zablokowane...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znowu sie pojawiło
Ponownie zablokowane przez administratora...~ Kaska, a co z nim jest / było nie tak ??
"Normalne" ogloszenie właśnie-tylko zdziwilo mnie ze co pare dni sie pojawia i nie moga nikogo znalezsc...
Musiało w nim być jednak coś nie tak skoro admini tego portalu je tak szybko zablokowali. A pamiętasz jakie zarobki tam oferowali ??
Znowu jest http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnie-ekspedientke-do-sklepu-spozywczo-monopolowego-ogl7931773.html

wymagania:

-Aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych,uczciwość,rzetelność,miła aparycja,zaangażowanie do pracy,punktualność,biegła znajomość kasy fiskalnej,mile widziana obsługa komputera dodatkowym
obowiązki:

-Obsługa klienta przy sprzedaży detalicznej,ekspozycja oraz rotacja towaru ,utrzymanie stanowiska pracy w czystości i porządku

oferujemy:

Umowę o pracę, praca zmianowa w godzinach od 7-22 w dni powszednie i od 8-22 w weekendy ,praca w miłym i młodym zespole
opis dodatkowy:

Zainteresowane osoby proszę o kontakt telefoniczny 604143079
Znów nieaktualne...może kogoś jednak znaleźli ?? Wątpię już powoli w uczciwość pracodawców polskich.

Inne tematy z forum Praca

Stres w pracy (37 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Wypożyczalnia samochodów-wasze doświadczenia z takiej pracy? (10 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Czy ktoś z was pracował w wypożyczalni samochodów i może podzielić się...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

do góry