Widok

Sklep z sukienkami Vila

Witam,

moja gorąca prosba, czy ktoś zna adres sklepu w Gdańsku, który sprzedaje sukienki Vila (ogólnie odzież tej marki) czytałam w Madisonie niby był/ jest...ale nie potrafie go zidentyfikowac ..potrzebuje sukienki na wesele a to jzu za miesiac
Z góry dzieki za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest w madisonie na pewno, byłam tam,ale teraz nie potrafię go zlokalozować, chyba na pierwszym piętrze
w madisonie już niestety nie ma jest tam sklep fransa która częściowo zawiera rzeczy tej marki. kiedyś słyszałam coś o jakimś sklepie w pruszczu gdańskim
bylam w medisonie 2 dni temu, ten sklep na 1 pietrze ma rozne marki i miedzy innymi vila, ale widzialam ze go likfiduja wiec musisz sie pospieszyc:-) on jest gdzies niedalko vero mody... chyba:P
image

image
sklep Vila jest na abrahama w gdyni obok batorego polecam
Internetowy sklep z Vilą http://www.dunkashop.com

Dostaniecie tam także ubranka innych firm miedzy innymi: B. Young, Blend She, Cream, Dranella, Fransa, Ichi, Kaffe, Numph, Object, Sirup, Sisters Point, Zento.

Polecam!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam sklep na jasieniu damroki 1 na pietrze "vintage shop".
Piękne i zupełnie niespotykane w inych sklepach ciuchy głownie Vila, nowe kolekcje, super obsługa a ceny naprawde przystepne!!!! raz poszlam bo polecila mi kolezanka i juz od tej pory tylko tam sie ubieram.
A ja polecam sklep "U Sławy", mały sklepik z niezwykle miłą obsługą. Pani Sława zawsze doradzi i nie wciśnie ciuchów, byle sprzedać. Polecam ogromnie!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo proszę o dokładny adres sklepu,oraz informację o posiadanych rozmiarach.
zdaje sie ze byl w sopocie w tym centrum handlowym niedaleko zlotego ula...
ul. Elżbietańska 4/8, Gdańsk. BUTIK U SŁAWY.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
mm-bardzo dziękuję .
Butik u Sławy - faaaaajny i ceny ma babka OK
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
A teraz ciuszki Vila pojawiły sie na Paderewskiego 9 Suchanino w sklpie Pudełko z pomysłem.
http://www.pudelkozpomyslem.pl
Są naprawde super konkurencyjne ceny, są tam ciuchy vila ale nie tylko do tego jeszcze fransa i jeszcze kilka innych
Ceny OK to znaczy jakie? Za sukienki tak mniej więcej, do Gdańska mam kawałek a sukienki za 400 zł jakoś nie chce kupować ;]
w Pudełku nie wiecej ceny do 100 zł ale najlepiej trafic na dostawe bo tak wszytko szybko sie rozchodzi
VILA jest dostępna w Outlet&Def Pruszcz Gdański ul Kossaka 6A/1
Niedawno idziałam te sukienki Vila na pewno na tej stronie, może jeszcze są https://lamoda.pl/katalog/tag-wieczorowe-sukienki

Inne tematy z forum Moda i uroda

dobry niedrogi fryzjer Rumia (12 odpowiedzi)

poszukuje dobrego fryzjera w Rumi !!!!!!;) jak macie swojego fryzjera fryzjerke to dajcie...

Jadłospis na ładną cerę (18 odpowiedzi)

Wydaje mnóstwo kasy na kosmetyki a jednak jakiś spektakularnych efektów tego wydawania brak. Czy...

FRYZJER (103 odpowiedzi)

proszę o radę w wyborze dobrego fryzjera w 3city - takiego, który będzie potrafił zrobić mi modną...

do góry