Widok

Sklepy "WSZYSTKO ZA 5 zł"

Kobieta Temat dostępny też na forum:
Witam,
gdzie można spotkać takie sklepy w Gdańsku?

Wiem, że jeden znajduje się przy przystanku "Klonowa" w pasażu w stronę Dworca Wrzeszcz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na Lotni na Zaspie
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Elbląskiej na przeciwko Biedronki jest sklep "Wszystko za 2,90 i 5,50" , ten sam sklep jest też we Wrzeszczu na ul.Wajdeloty koło basenu "Start"
nie wiem czy jeszcze jest - ale był :] na Pomorskiej 92, w ciągu pawilonów koło przychodni Medycyny Rodzinnej :] ceny nie tylko do 5zł ale dużo takich tanich rzeczy :]
Fajne i niedrogie rzeczy są jeszcze w PEPCO i Textilmarket ( oba w ETC na Zaspie )
Na rogu Szarej na przeciwko przedszkola prywatnego które prowadzą zakonnice ,jest hurtownia -sklep ,gdzie często sklepy typu 5zł zaopatrują się ,nazywa się Marłold .
Troszkę bliżej w stronę Gdańska jest sam sklep 5zł w małym domku stojącym pomiędzy budynkami mieszkalnymi a ten na Pomorskiej na Żabiance zawsze był dosyć dobrze wyposażony ,często zachodziłam tam będąc u mamy ,potem we Wrzeszczu na Partyzantów był ale nie wiem czy jeszcze jest.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
w Marłold jest drogo jak na chińszczyznę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie ma go już...
może i niedrogie ale coś z coś ;) jakość okropna.
Jedyne co w Pepco nieraz kupię, to jakieś świeczniki, szklaneczki itp.
Ciuchy masakra, puchate poduszki - obrzydliwie zmechacone po 1 praniu....nie polecam tych sklepów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Juz nie istnieje ;)

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

Nocleg w Gdańsku (41 odpowiedzi)

Witam :) Szukam noclegu w Gdańsku w dniach 17-19 maj. Czy ktoś może polecić hotel lub pensjonat...

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...

Gdzie wynajem busa ? (12 odpowiedzi)

Polecicie jakąś firmę na wynajem busa ? Planujemy pojechać większą grupą do Zakopanego na kilka...

do góry