Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mariola - ocena nowy temat Nie polecam. W przypadku reklamacji butów możesz spodziewać się, że będzie...
~Mariola
-

ostatnia odp. 19 godzin temu

dodano: 28 kwietnia 2025

Jadwiga - ocena nowy temat Dziękujemy za profesjonalną obsługę przy zakupie butów. Pan Tomek wykazał...
~Jadwiga
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 26 kwietnia 2025

DJ. - ocena nowy temat Profesjonalna obsługa w zakresie doboru i wiercenia kuli bowlingowej.
~DJ.
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 24 kwietnia 2025

Okkk - ocena Ja cały czas kupuję w adidasu w formie i każdy raz ze swoim rodzinom i...
~Okkk
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 5 kwietnia 2025

Anonim - ocena Brak pomocy w doborze rozmiaru; problemy z reklamacją. Nie polecam
~Anonim
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 19 października 2024

Kamil - ocena Dzięki wielkie dla Kuby i Wiktorii za pomoc przy założeniu rolek dla...
~Kamil
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 12 października 2024

Piotr - ocena nie polecam - omijać ten sklep. Z 10 dni zrobiły się 3 tygodnie. Pomimo 4...
~Piotr
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 21 września 2024

Z - ocena Zakupiony produkt okazał się być wadliwy przez co uszkodził dodatkowo rzecz...
~Z
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 15 czerwca 2024

Justta - ocena Super sklep. Pan Dawid bardzo pomocny i znający się na rzeczy. Fachowo...
~Justta
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 29 listopada 2023

Grzegorz - ocena Namiot rozbiłem w sklepie , b dobre doradztwo . Najładniejszy sklep...
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 września 2023

Turysta - ocena Super obsługa przy butach i Piekny sklep
~Turysta
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 września 2023

Mirosława - opinia Bardzo sympatyczna obsługa Pan cierpliwy i miły , zainteresowany pomocą...
~Mirosława
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 lipca 2023

Symeona - opinia wątek zamknięty Super sklep,przemiła obsługa,polecam
~Symeona
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 15 lutego 2023

Klientka od "tylko czerwonej kurtki" :) - opinia wątek zamknięty Sklep w którym Cię zobaczą, doradzą i nie czujesz że naciągają. Ogromna...
~Klientka od "tylko czerwonej kur
-

dodano: 6 grudnia 2022

Piotr - opinia wątek zamknięty Super atmosfera, super obsługa. Brakowało takiego sklepu w Sopocie
~Piotr
1

dodano: 24 sierpnia 2022

ja - opinia wątek zamknięty Buty rozpadają się w tempie ekspresowym. Żadnej reklamacji nie uwzględniają....
~ja
-

dodano: 22 sierpnia 2022

Anna J. - opinia wątek zamknięty Jestem zszokowana, że może być tak przesympatyczna obsługa. Dziękuję panu...
~Anna J.
-

dodano: 5 lipca 2022

Joanna - opinia wątek zamknięty Bardzo pomocna obsługa sklepu z ogromną wiedzą, serdecznie polecam!
~Joanna
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 23 kwietnia 2022

Andrzej Stańko - opinia wątek zamknięty Korzystałem z wypożyczalni, dostępny asortyment firmy Thule, solidne...
~Andrzej Stańko
-

dodano: 13 marca 2022

Milosz - opinia wątek zamknięty Tragedia.. Reklamacje rozpatrzone negatywnie.. Brak kontaktu.. Buty...
~Milosz
-

dodano: 19 listopada 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
510

461

wątków

do góry