Widok

Skm Trójmiasto

Czy zamierzacie coś zrobić że składami? Dzisiaj chwilę po 16:00 na stacji Sopot główny przyjechal krótki skład pociągu do lęborka. Nabity do granic możliwości. Pewna pani wysiadając z tego tłumu niefortunnie postawiła nogę, która wpadła pomiędzy peron a dolny stopień pod drzwiami. Dobrze, że nie wpadła nizej... Pani zabrana do szpitala - mam nadzieję, że już jest lepiej :-) P.S. Obsługa ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do Lęborka przeważnie jadą krótkie składy i nic w tym dziwnego. Jedziesz do Gdyni zaczekaj na następny
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 21

Normalne jezdzily długie bo dużo ludzi jezdzi

Składy od ok tygodnia są skrócone...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Skad o tym mogli wiedzieć

Jak tyle ludzi było. Wszyscy zasłaniali.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8

Było widac

2osoby podnosił panią bo nie mogła stanąć na jednej z nóg - uraz
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

SKM

To chora i rodzinna firma. Pracowałem tam kiedyś przez dekadę jako kierownik pociągu, więc wiem co mówię. Gnojenie zwykłych pracowników to zjawisko na porządku dziennym. Dlatego wszyscy, którzy nie są powiązani więzami rodzinnymi to z tej firmy spie**zaj ą gdzie się tylko da. Przychodzą tylko desperaci, którzy nie mają roboty i dlatego tak to wygląda jak w opisanym przypadku że podróżnych mają w d...i się niczym nie przejmują.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zabawne

Obecnie chyba złamana nogę. Tabor z 1970roku i gigantyczna przestrzeń pomiędzy składem a peronem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Śmieszki

Widzę, że same śmieszki na trójmieście. Oby Wam się nigdy nic podobnego nie przytrafiło.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie zamierzają z tym nic zrobić. Niedługo będą wozić pasażerów na dachu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Skoro ludzie jej pomogli

To po co tam jeszcze obsługa pociągu ? Chcesz jeszcze żeby wszyscy na to tracili czas i żeby pociag się spóźnił?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

no widzisz, ty jedziesz żeby gdzieś dojechać na czas

a ja mam wrażenie że większość to dla jaj sobie jeździ i mają pełno czasu na takie głupoty w stylu "ojeju, biedna pani, sobie kuku zrobiła, zatrzymajmy teraz pociągi na godzinę żeby można było nad nią postać i pocieszać biedaczkę" a prawda jest taka że niezdara jeszcze mandat za nieuzasadnione zatrzymanie pociągu powinna dostać to by się nagle nauczyła gdzie jest peron a gdzie dziura i by żadnej pomocy nie wymagała
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry