Widok
Skm Trójmiasto
Czy zamierzacie coś zrobić że składami? Dzisiaj chwilę po 16:00 na stacji Sopot główny przyjechal krótki skład pociągu do lęborka. Nabity do granic możliwości. Pewna pani wysiadając z tego tłumu niefortunnie postawiła nogę, która wpadła pomiędzy peron a dolny stopień pod drzwiami. Dobrze, że nie wpadła nizej... Pani zabrana do szpitala - mam nadzieję, że już jest lepiej :-) P.S. Obsługa ...
więcej
więcej
SKM
To chora i rodzinna firma. Pracowałem tam kiedyś przez dekadę jako kierownik pociągu, więc wiem co mówię. Gnojenie zwykłych pracowników to zjawisko na porządku dziennym. Dlatego wszyscy, którzy nie są powiązani więzami rodzinnymi to z tej firmy spie**zaj ą gdzie się tylko da. Przychodzą tylko desperaci, którzy nie mają roboty i dlatego tak to wygląda jak w opisanym przypadku że podróżnych mają w d...i się niczym nie przejmują.
no widzisz, ty jedziesz żeby gdzieś dojechać na czas
a ja mam wrażenie że większość to dla jaj sobie jeździ i mają pełno czasu na takie głupoty w stylu "ojeju, biedna pani, sobie kuku zrobiła, zatrzymajmy teraz pociągi na godzinę żeby można było nad nią postać i pocieszać biedaczkę" a prawda jest taka że niezdara jeszcze mandat za nieuzasadnione zatrzymanie pociągu powinna dostać to by się nagle nauczyła gdzie jest peron a gdzie dziura i by żadnej pomocy nie wymagała