Widok
Skoda Auto GP MTB Gdynia - trasa
Pojawiły się dane na temat trasy:
http://www.bikeworld.pl/langteam/skoda/index.php?langteam=mapy_5
Z krótkiego opisu trasy autorstwa Michała Bogdziewicza dowiadujemy się między innymi:
"Trasa przebiega tuż pod moim domem, obok obiektów AWF-u."
Czy AWF ma w Gdyni jakieś obiekty ? Z zamieszczonej mapki niestety niewiele wynika ( przynajmniej dla mnie ;-) ). Mam więc pytanie: czy ktoś potrafi wskazać miejsce, w którym przebiega trasa ?
http://www.bikeworld.pl/langteam/skoda/index.php?langteam=mapy_5
Z krótkiego opisu trasy autorstwa Michała Bogdziewicza dowiadujemy się między innymi:
"Trasa przebiega tuż pod moim domem, obok obiektów AWF-u."
Czy AWF ma w Gdyni jakieś obiekty ? Z zamieszczonej mapki niestety niewiele wynika ( przynajmniej dla mnie ;-) ). Mam więc pytanie: czy ktoś potrafi wskazać miejsce, w którym przebiega trasa ?
kiedy jakiś czas temu dzownił do nie redaktor, abym opowiadział cos o trasie, to faktycznie trasa miała przebiegać na terenach leśnych za awf w Gdańsku. Ale z tego co widze to faktyczenie trasa będzie jednak gdzie indziej. Moge tylko wnioskować że trasa będze na obiektach gdyńksiego Mosiru. Postaram się dowiedzieć coś konkretniejszego i nie omieszkam powiadomić Was. W końcu sam też jestem tym zainteresowany :-))
Pozdr
Michu
Pozdr
Michu
Z mapki wynika, że trasa będzie koło Klifu, bo to chyba jedyny przejazd pod torami w Gdyni jest kostka brukowa. Mapka jest bardzo marna błędnie zaznaczony kierunek północy (do wszystkich, co nie wiedzą morze w Gdyni jest po stronie wschodniej) poza tym mapka powinna być bardziej dokładna profil terenu też mało profesjonalny wygląda jakby w Gdyni były, Dolomity źle dobrane przewyższenie. Jak zawody będą koło Klifu to może być sporo kibiców a to ważne żeby propagować ten sport.
PozdROWER MichFel
PozdROWER MichFel
To bedzie w Gdańsku, kolo AWF ( wiem z wiarygodnego źródła:), jak bylo jeszcze w miare malo sniegu to smigalem troche w rejonach tej trasy i na prawde bedzie gdzie sie poscigac :)) Wiec panowie szykujcie forme i licencje, mam nadzieje ze bedzie w koncu porzadna ekipa z 3miasta na GP Langa !!
Pozdro.
Pozdro.