Widok
dalem troche upust swej frustracji... wczesniej. t... coz. nie zmienia to faktu, ze podtrzymuje to co napisalem wczesniej. czemu nie;p jakos jak bike toru gdzies tam z boku sie odbywał gdy były zawody na 4x 14.05 to mogli puscic trase bokiem. prawda jest taka ze gdzie do lasu nie wjedziesz trzeba się wpieprzac pod gore, wiec na cholere akurat pod jedyny tor do skakania w trojmiescie i w promieniu 'pierdyliona' kilometrów?! naprawde szkoda ze mnie tam dzis nie bylo, bo z checia 'balaganu' bym narobił:]
nie rozśmieszaj mnie człowieku - reklama toru - zupełnie za darmo;] i to na cały kraj... jak na tvn zobacze chocby przez pare sekund zdjecia z lodowca, to moze nie bede zdziwiony, ale CO Z TEGO?;] co to za reklama. i po co. sa zawody to Ci co maja wiedziec i sie interesuja wiedza. kiboli i tak sie plakatami i netem informuje. reklama - śmiech;> dzis tez raczej sie tam wybieram pojezdzic znowu i mam nadziej, ze bedzie jak mowisz - czyli w porzadku;)
Ludzie, ja was rozumiem. To zadna reklama toru. Wszyscy zawodnicy tak obsmarowali wasz zakichany tor ze glowa goli. Jak pujdzie plota w Polske po jakim gownie musieli marnowac oponki to klekajcie narody. Gorszego miejsca na przejazd byc nie moglo. Mozecie sie cieszyc ze Ania w TV nie mowila prawdy co do trasy... bo w rzeczywistosci mysli o wiele inaczej. Powinniscie nawet nic o tym nie wspominac, zeby szybko ludzie o tym zapomnili. Tor do 4x buahahaha, a to dobre.
hoho zorro pokazal kalse oj oj. tor jest jaki jest. to ze tyrałem w gipsie przy jego modernizacji nie oznacza ze uwazam, iz jest doskonaly. jest nierowny, a z pucharem swiata czy innymi duperelami wspolnego ma chyba tylko tyle, ze jest stworzony dla rowerów (no i pewnie cos jeszcze sie znajdzie;). tor na zawody byl zrobiony taki, na jaki pozwalaly srodki/czas/mozliwosci. konstruktywna krytyka mile widziana i potrzebna, ale takie p*******, to mozesz sobie schowac tam, skad wyszło (z ****:P).