Widok

Skoda Auto GP MTB

Jak by ktoś nie miał co robić w sobote, to zapraszamy do oglądania i kibicowania.
http://szosa.rowery.org/article/13172
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ba...
wiekszosc z nas przyjdzie nie z nudow, ale z czystej przyjemnosci :-)

Do zobaczenia :-)
wiesia napisał(a):

> wiekszosc z nas przyjdzie nie z nudow, ale z czystej
> przyjemnosci :-)

OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA!!!

A ja chciałem jeszcze zapytać, kto od nas z 3miasta będzie startował, bo chciałbym wiedzieć kogo wypatrywać, by mu kibicować.
Dzisiaj ok. 11:20 widziałem jak chłopaki z Floty zbierali się, pewnie na objazd trasy Skody, przy centrum handlowym Klif. Kto jeszcze staruje z naszych w sobotę?

pozdrawiam
Żywy
Rober Banach, Bartek Banach, Michal Bogdziewicz, Krzysiu Drabik, Slawek Wojciechowski, moze Daniel Formela i ja
Czekam na tą imprezę z niecierpliwością.

Wczoraj widziałem na motocrosie K.Krzywego z Intela więc pewnie będzie startował :) a pozatym dziś trase objeżdzała grupka ukraińców :)
dzisiaj traske objezdzal takze Marek Galinski :)
I właśnie im bede kibicować
No Galinski jechal, nawet probowalem sie za nim utrzymac :) Chyba jechal powoli bo dalem rade cala runde, hehe. Ale jak Przycisnal to 200m i mnie nie bylo... Jechal caly motocross z blatu !! Moze kiedys tez bede tak szybko jezdzil :)
Pozdro
Mam nadzieje że miejscowe chłopaki nie nawalą i pierwsze siedem osób będzie z trójmiasta oczywiście Krzyżak ostatni. Będziemy kibicować !!!!!
Robi ale mam byc ostatni w generalce czy w tej siodemce?
W 7 w końcu jesteś z trójmiasta no chyba że z Malborka
Dzieki, wiedzialem ze moge liczyc na Twoj doping!
Na "swoich" zawsze możesz liczyć;-)))
Wielkie dzięki dla Kolegi, który zmienił mi dętke na trasie, mało tego nawet mi tlenu wbił w koło :-)) full serwis !! Pozdro i Fenks
link linkiem, jednak aby wpasc i pokibicowac wartoby wiedziec gdzie i o ktorej sie ta impreza odbywa.

niestety widze tylko ze 11.06.05 w gdyni orlowo (a nie wiem gdzie jest tor motocrossowy).
/me napisał(a):

> link linkiem, jednak aby wpasc i pokibicowac wartoby wiedziec
> gdzie i o ktorej sie ta impreza odbywa.
>
> niestety widze tylko ze 11.06.05 w gdyni orlowo (a nie wiem
> gdzie jest tor motocrossowy).

jadąc od strony Centrum Handlowego Klif w stronę sopotu po 700m po drugiej stronie torów.
;)
O ile sie nie myle to o 10.45 jechaly kobiety, ok 16.30 startuje elita, a w miedzyczasie zapewne juniorzy, juniorki, orliki itd ....
wczoraj byłem pojezdzic na ten "TOR MOTOKROSOWY" ktory nie jest żadnym torem do mx tylko do 4X. patrze z kolegami a cała trasa otaśmowana. za chwile widze ze jakis koles na xc pakuje sie od gore. salwa smiechu. nie mam nic przeciwko xc, ale czy koleś, który wyznaczał trase jest I.D.I.O.T.Ą!!!?!??!!? (to tylko pytanie;]). poprowdzić czesc trasy po całej długosci i dokładnie przez cały tor do FOUR CROSSU. zeby kilkudziesieciu conajmniej ludzi orało go przez cała sobote jeżdzac pod gore? kogoś mocno po*****o! kase na modernizacje toru w tym roku wiadomo kto wylozyl - NIE ZADNE PZKOLE *****, TYLKO MY SAMI. teraz oni sobie tam traske poprowadzili, a kto za ew rozpierduche zapalci? kto to naprawi? wiadomo kto. my - bo nie PZKol, ktory gowno robi. a jak już robi aż gówno to niech chociaż nie wchodzi nam w parade... szkoda słow. dobrze, ze dzis mialem dzien zajety, bo bym tam z chcecial poskakał. w dół.
No faktycznie masz problem..... Wyluzuj troszke. Nikt tam traktorami ani motorami nie jezdzil !!!
A na domiar zlego teraz przeszla burza wiec wielce prawdopodobne ze splywajaca woda jeszcze bardzie wyżlobi i wypłucze ten piach niz to uczyniły rowerki....
do góry