Widok
wiesia napisał(a):
> wiekszosc z nas przyjdzie nie z nudow, ale z czystej
> przyjemnosci :-)
OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA!!!
A ja chciałem jeszcze zapytać, kto od nas z 3miasta będzie startował, bo chciałbym wiedzieć kogo wypatrywać, by mu kibicować.
Dzisiaj ok. 11:20 widziałem jak chłopaki z Floty zbierali się, pewnie na objazd trasy Skody, przy centrum handlowym Klif. Kto jeszcze staruje z naszych w sobotę?
> wiekszosc z nas przyjdzie nie z nudow, ale z czystej
> przyjemnosci :-)
OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA!!!
A ja chciałem jeszcze zapytać, kto od nas z 3miasta będzie startował, bo chciałbym wiedzieć kogo wypatrywać, by mu kibicować.
Dzisiaj ok. 11:20 widziałem jak chłopaki z Floty zbierali się, pewnie na objazd trasy Skody, przy centrum handlowym Klif. Kto jeszcze staruje z naszych w sobotę?
pozdrawiam
Żywy
Żywy
/me napisał(a):
> link linkiem, jednak aby wpasc i pokibicowac wartoby wiedziec
> gdzie i o ktorej sie ta impreza odbywa.
>
> niestety widze tylko ze 11.06.05 w gdyni orlowo (a nie wiem
> gdzie jest tor motocrossowy).
jadąc od strony Centrum Handlowego Klif w stronę sopotu po 700m po drugiej stronie torów.
> link linkiem, jednak aby wpasc i pokibicowac wartoby wiedziec
> gdzie i o ktorej sie ta impreza odbywa.
>
> niestety widze tylko ze 11.06.05 w gdyni orlowo (a nie wiem
> gdzie jest tor motocrossowy).
jadąc od strony Centrum Handlowego Klif w stronę sopotu po 700m po drugiej stronie torów.
;)
wczoraj byłem pojezdzic na ten "TOR MOTOKROSOWY" ktory nie jest żadnym torem do mx tylko do 4X. patrze z kolegami a cała trasa otaśmowana. za chwile widze ze jakis koles na xc pakuje sie od gore. salwa smiechu. nie mam nic przeciwko xc, ale czy koleś, który wyznaczał trase jest I.D.I.O.T.Ą!!!?!??!!? (to tylko pytanie;]). poprowdzić czesc trasy po całej długosci i dokładnie przez cały tor do FOUR CROSSU. zeby kilkudziesieciu conajmniej ludzi orało go przez cała sobote jeżdzac pod gore? kogoś mocno po*****o! kase na modernizacje toru w tym roku wiadomo kto wylozyl - NIE ZADNE PZKOLE *****, TYLKO MY SAMI. teraz oni sobie tam traske poprowadzili, a kto za ew rozpierduche zapalci? kto to naprawi? wiadomo kto. my - bo nie PZKol, ktory gowno robi. a jak już robi aż gówno to niech chociaż nie wchodzi nam w parade... szkoda słow. dobrze, ze dzis mialem dzien zajety, bo bym tam z chcecial poskakał. w dół.