Widok

Skradziono audi

Dziś w nocy skradziono moje audi na Jasieniu. Pomocy!!!!! Pół roku temu pożar a teraz moje auto rodzinne.
Sam wychowuje 5 letnich bliźniaków , ja z implantami w kręgosłupie. Sam nie dam rady
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zawsze można kupić coś tańszego za 10 tys a nie za ok 20, szkoda pieniążków bo jedno i drugie to już zabytek
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

Trolle

Do Wszystkich Trolli na Tym Forum ! Jak Nie macie wiadomości o aucie Wypad ! Facet grzecznie się pyta ! Czy ktoś nie widział ! Ma dwójkę małych dzieci które wozi jak piszecie tym złomem ! Właśnie dlatego pisze że stać go tylko na taki a nie inny samochód ! Wszystkich leszczynowych dziadów i zgryżliwców nie pozdrawiam !!!
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 6

masakra co się dzieje z ludźmi

człowiekowi ukradli ruchomość i zamiast udostępniać/pomóc lub chociaż zignorować żeby nie przeszkadzać to hejt bo trochę szpachli i wgniotka na błotniku... dramat
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

no tak dlatego musisz siedzieć tutaj zgredzie i dawać zawistny komentarz bo masz szczęście mieć zdrowie i kasę, żeby ubezpieczyć auto i cieszysz się, że ktoś ma gorzej
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Co maja implanty w kręgosłupie

Wspólnego z autem
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 9

Piekny wpis, polacy szczesliwi, ze komus ukradli, do tego komus choremu i z dziecmi. Najgorszy narod swiata.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 5

Czyli mamy skakać na lewo/prawo, bo ktoś nie pomyślał, że mieszka w złodziejskiej dzielnicy i nie ubezpieczył się od kradzieży?

Każde moje obecne auto i motocykl są ubezpieczone. Mieszkanie też. Jak ktoś mi ukradł rower z piwnicy to podchodziło to pod ubezpieczenie mieszkania i wypłacili mi równowartość nowego roweru (a rower miał dwa lata).

Nie płakałem z tego powodu na raporcie trojmiasto. Bo ja to ma niby pomóc? Czarny, generyczny samochód i ludzie nagle mają się zacząć bawić w detektywów bo masz chory kręgosłup? ja mam SM, a i tak postarałem się o zabezpieczenie moich ruchomości.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 17

Zmiana

Ciekawe, kiedyś Przymorze, Zaspa, ogólnie dolny taras to była stolica bandytyzmu a zachodnie dzielnice oaza spokoju, teraz wszystko się odwraca. Choć było kilka lat, gdy spokój był wszędzie. Niestety, ostatnio gorzej pod tym wzgledem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Sloikowa

Plejada przybyszy z wiosek z całej Polski którzy myślą że są teraz bardziej gdańscy od ludzi którzy się tutaj urodzili
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

A komuś kto nie ma implantów w kręgosłupie i nie wychowuje sam dzieci można ukraść? Współczuję sytuacji, ale wystarczy zgłosić sprawę do ubezpieczyciela.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 7

Takie auto to juz rozebrane na czesci. Bierz AC i zapomnij
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

może po prostu odholowała SM
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dodaj post na wykop pl

Często odnajdują.
Powodzenia.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

To że dzieci do przedszkola zawoziłem autem , ciężko mi chodzić większe odległości , zakupy max 5 kg to jak bez auta w takim stanie zdrowie
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Samochody kradli, ale nie to coś

Złodziej płakał jak kradł
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12
do góry