Widok
Skradziono audi
Dziś w nocy skradziono moje audi na Jasieniu. Pomocy!!!!! Pół roku temu pożar a teraz moje auto rodzinne.
Sam wychowuje 5 letnich bliźniaków , ja z implantami w kręgosłupie. Sam nie dam rady
więcej
Sam wychowuje 5 letnich bliźniaków , ja z implantami w kręgosłupie. Sam nie dam rady
więcej
Czyli mamy skakać na lewo/prawo, bo ktoś nie pomyślał, że mieszka w złodziejskiej dzielnicy i nie ubezpieczył się od kradzieży?
Każde moje obecne auto i motocykl są ubezpieczone. Mieszkanie też. Jak ktoś mi ukradł rower z piwnicy to podchodziło to pod ubezpieczenie mieszkania i wypłacili mi równowartość nowego roweru (a rower miał dwa lata).
Nie płakałem z tego powodu na raporcie trojmiasto. Bo ja to ma niby pomóc? Czarny, generyczny samochód i ludzie nagle mają się zacząć bawić w detektywów bo masz chory kręgosłup? ja mam SM, a i tak postarałem się o zabezpieczenie moich ruchomości.
Każde moje obecne auto i motocykl są ubezpieczone. Mieszkanie też. Jak ktoś mi ukradł rower z piwnicy to podchodziło to pod ubezpieczenie mieszkania i wypłacili mi równowartość nowego roweru (a rower miał dwa lata).
Nie płakałem z tego powodu na raporcie trojmiasto. Bo ja to ma niby pomóc? Czarny, generyczny samochód i ludzie nagle mają się zacząć bawić w detektywów bo masz chory kręgosłup? ja mam SM, a i tak postarałem się o zabezpieczenie moich ruchomości.
Trolle
Do Wszystkich Trolli na Tym Forum ! Jak Nie macie wiadomości o aucie Wypad ! Facet grzecznie się pyta ! Czy ktoś nie widział ! Ma dwójkę małych dzieci które wozi jak piszecie tym złomem ! Właśnie dlatego pisze że stać go tylko na taki a nie inny samochód ! Wszystkich leszczynowych dziadów i zgryżliwców nie pozdrawiam !!!
Pyta się gdzie się da, na raporcie trójmiasta, gdzie ludzie chcą się dowiedzieć co może ich bezpośrednio dotyczyć (np. korek lub opóźniona SKM) niż żeby dowiedzieć się, że ktoś jest nieprzewidujący i nie ubezpieczył pojazdu. Ile to już takich osób się pojawiło, a ludzie i tak się nie nauczyli "bo ich to nie spotka".