Widok

Skradziono audi

Dziś w nocy skradziono moje audi na Jasieniu. Pomocy!!!!! Pół roku temu pożar a teraz moje auto rodzinne.
Sam wychowuje 5 letnich bliźniaków , ja z implantami w kręgosłupie. Sam nie dam rady
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze trollu ! Swoje rady zachowaj dla siebie ! Widać że facet nie ma pieniędzy na AC ,widać to wyraźnie po stanie auta ! Nikt nie prosi ciebie o datki tylko informację ! Tyle w temacie !
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stuknij się w ten głupi łeb ! Jak go masz ! Nikt nie ma prawa Kraść cudzej własności ! Obojętnie co by to nie było i ,jakiej marki !
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wtf. Jakis desperat to ukradl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Widać to po stanie auta ze nie ma kasy ???
Co ty wypisujesz ?
Tak oceniasz ludzi po stanie auta ???
Auto na foto zarąbiscie wyglada ! Sam jeżdżę autem w gorszym stanie wizualnym tylko dla tego ze to nie ma dla mnie znaczenia .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kabum

Tyle szpachli nie dziwie się ze ukradli w nocy , 500 + pomaga co tyle narzekac
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

PIS

Tu jest krzyz a nam sie nalezy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takich "desperatów" jest więcej

Kradną lub przywłaszczają na fałszywe dane potem sprzedają na słupa w Rosji ..nawet tanie auta
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widać uderzyłem w czuły punkt ! Nikt nie ocenia ludzi po stanie auta mówisz ! A dlaczego w komentarzach większość naśmiewa się że to złom ! To czy rzeczywiście ludzie nie oceniają po wyglądzie ! Masz kasę kupujesz nowe auto , nie masz kasy kupujesz takie na które cię stać . Zrozumiałeś morał ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

3. 32 bardzo szybko jechal Jabłoniową

Widziałem to auto dziś 3.32 jechał Jabłoniowa w kierunku Steżyckiej brak jak wariat
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sam jesteś widać już zabytkiem ze swoimi pieniążkami !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

To jakiś przekręt

Spalił nie swoje mieszkanie , zbierał kasę a teraz niby ukradli , może prokurator powinien dobrze to prześwietlić
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry