Widok

Skradziono - honda transalp xl600v

Kryminalne Trójmiasto Temat dostępny też na forum:
Honda Transalp XL600V, rocznik 2000, kolor czerwony
przy ul. D M O W S K I E G O
Vis a vis banku, centrum rowerowego na chodniku między słupem ogłoszeniowym a trawnikiem. Przy PKP Wrzeszcz.
Skradziono go między 26.12.12 a 05.01.2013 r.

Cechy charakterystyczne:
Brak "boczków" po obu stronach siodła. Czarne gmole. Lewa owiewka i czasza pomalowana odrobinę innym odcieniem niż oryginalna prawa owiewka. Brak naklejek na lewej owiewce i czaszy. Niedomykająca się pokrywa bezpieczników na kierownicy. Ułamana końcówka podstawki bocznej. Mocno zniszczone obręcze kół - rozwarstwiają się i niszczą dętki.
Był unieruchomiony z powodu pęknięcia dętki w tylnym kole - czekał na transport do warsztatu.

Jeśli ktoś z Państwa widział zwłaszcza- porą nocną jak ktoś pakuje motocykl na lawetę albo toczy pojazd albo słyszał choćby strzępki rozmów kogoś kto kręcił się tuż przy motocyklu.
Proszę uprzejmie zgłaszać informacje pod poniższy meil:
SKRADZIONOmoto@10g.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
abba fatima, byla honda i ni ma :-) pewnie lezy juz rozklepana na czesci w przydomowym warsztacie :p niestety takie zycie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
mam nadzieje ze ten złom ktos wywiózł na wysypisko smieci.

Jakim cudem mogleś się poruszać czymś co w każdej chwili groziło przebiciem dętki i wypadkiem.
Im mniej takich cyrkowców jak ty na drogach tym lepiej. W tym wypadku złodziej zrobił przysługę społeczeństwu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ty jesteś normalny? Idź zadzwoń na policję. Następny oszołom się znalazł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Motoryzacja

Leasing operacyjny a wynajem długoterminowy (11 odpowiedzi)

Mam firmę, która ma małe koszta, a dużo płacę podatku oraz VATu. Zastanawiam się leasingiem...

Mechanik dorywczo (12 odpowiedzi)

Witam, zna ktoś może jakiegoś mechanika ewentualnie jakiś starszy Pan na emeryturze, który zna...

Mój pierwszy samochód (207 odpowiedzi)

Jestem przed zakupem swojego pierwszego auta. Jaki samochód polecacie? Musi być 5-cio drzwiowy...

do góry