Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Stanowczo odradzam wątek zamknięty W sierpniu 2008 kupiłem skuter w Skutermanii. Pan Jarosław ... (właściciel)...
~Grzegorz W.
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 lipca 2009

Skutermania jest OK wątek zamknięty Polecam zdecydowanie ten zakład za jego fachowośc terminowosc a takze obsługe...
~FotoSopot
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 19 stycznia 2011

Polecam wątek zamknięty Polecam Skutermania w Sopocie . Znają się na robocie i są cierpliwi....
~jacek
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 16 września 2011

POLECAM wątek zamknięty Kupiłem tam skuterek polecony przez właściciela serwisu ,niezawiodłem się...
~Irek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 23 marca 2011

Konar1977 - opinia wątek zamknięty Polecam - bardzo dobry i fachowy serwis. Serwisowałem Piaggio sferę z 1994...
~Konar1977
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 11 marca 2010

Zdecydowanie najlepszy salon w 3mieście wątek zamknięty W koncu wybór padl na Skutermanię....i musze powiedzieć że, REWELACJA:)...
~mrs.froggy
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 1 września 2009

Bardzo zadowolona klientka :) wątek zamknięty Kupiłam w Skutermanii skuterek :) Obsługa bardzo kompetentna i miła, duży...
~Małgosia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 23 lutego 2009

arek - opinia wątek zamknięty Mila i szybka obsluga,ceny przystepne,upusty, polecam
~arek
-

dodano: 31 lipca 2008

Polecam wątek zamknięty Dobry serwis naprawiam HONDE TRX 400 mogę powiedzieć że jest...
~Remik
-

dodano: 22 maja 2008

zadowolony klient wątek zamknięty polecam sklep i serwis. rzeczowa obsługa w miłej atmosferze.na zakupiony w...
~michał
-

dodano: 30 marca 2008

Porażka wątek zamknięty Tak się składa że kupiłem qłata jednej z marek które oferuje ta firma. Po...
~Michał
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 5 października 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

11

wątków

do góry