Widok

Skyfall

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Skyfall.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobry, trzymajacy w napieciu film

Skusilam sie na przedpremieniowy pokaz o godz.00:07 i nie zaluje .film naprawde godny polecenia odbiegajacy od standardow wczesniejszych Bondow.Nie jedtem zwolenniczka tego typu ekranizacji , ale ten film naprawde mnie ujal.goraco polecam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 11

Film niezły, najlepszy moment kiedy Bond wchodzi do Biedronki a tam promocja Hainekena, czteropak za 6,99.
Mina kasjerki, poezja. To chyba była Adel z tego co kojarzę
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5

Po ostatnim bondzie

ten film to prawdziwa chała, co to ku... batman???
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 10

SUPER :)

Skyfall zaczyna się dość niepokojąco.. na szczęście szybko się rozkręca i jest sporo fajnych momentów. Zdecydowanie ta część ciekawsza od Quantum of Solace. Warto iść na ten film :) A parking w multikinie to jakaś masakra i tak wystarczająco dużo kroją ludzi na biletach i innych popcornach..
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

;(

Wczoraj byłam na tym filmie i bardzo się rozczarowałam.. poszłam ze względu na męża ... ale nawet on się zawiódł, twierdzi że to jedna z gorszych częsci, także zastanawia nas skąd tak wysokie oceny .ponad8? Dziwne...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 13

To zdecydowanie najsłabszy Bond jakiego widziałem. Rozczarowuje mimo wspaniałego i zachęcajcego soundtracku Adele.. Nawiasem umiejscowiony jest w miejscu niezwiązanym logicznie i...ginie. Scenariusz to chyba najsłabszy element filmu. Mimo niezłej gry aktorskiej i kilku obiecujących postaci po raz pierwszy miałem ochotę opuścić seans.Film jest po prostu nudny długi nietrzymający w napięciu i niczym niewyróżniający się niczym spośród wielu filmów akcji..Czytając wspaniałe recenzje zastanawiam się czy oglądałem ten sam film. Wracając do scenariusza zakończenie budzi uśmiech zupełnie nieprzekonujące Szef Wywiadu ,007 uzbrojeni w dubeltówkę i kilka lasek dynamitu oczekują na przeciwnika na farmie:-D Widać chyba kłopoty MGM ze scenarzystami..Reżysersko brak proporcji powstał dramat psychologiczny słaby, słaby,słaby. Piszę z żalem. Cała reszta to marketing nic więcej.W Służbie Jej Królewskiej Mości..prezentuje się lepiej. Odradzam szkoda
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 15

ABC

I jeszcze uwaga..nie polecam serwisu filmweb blokują opinie..8,01 ee
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

uwaga

liczba miejsc w kinach ograniczona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo dobry film

Bardzo dobry film, polecam! Po nudnawym quantum of solace spodziewałem się czegoś słabszego, i byłem naprawdę pozytywnie zaskoczony.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

:)

Fil bardzo fajny, godny zobaczenia, i sa oczywiscie momenty smieszna ale oceniając film w skali 1-10 daje dobra 8,5 ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

taki sobie, bez rewlacji

drugi raz chyba bym nie poszedł do kina.
Jakos za bardzo mnie nie wciągnął.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

słabo

byłem wczoraj i powiem tak szczerze bez rewelacji jak dla mnie 5/10..końcówka słaba ..scena w Skyfall trochę przypominała film "Kevin sam w domu" albo MacGyvera..:) postać Q to tragedia ja rozumiem że zmiany zmiany zmiany no ale jak dla mnie nie przemyślana postać i źle dobrany aktor..dialogi momentami słabe jak z komedii klasy B albo C.. fajna gra Javiera Bardem
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

film dobry

jednak kilka akcji za bardzo naiwnych nawet jak na Bonda, np. ucieczka szefowej agentów w nocy z latarką (przecież nawet dziecko miałoby instynkt aby nie włączać latarki)
dobre dialogi
super sceny w kasynie w Macao
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

on

wszystkie odcinki oglądałem po kilka razy nowa seria dla mnie super ale ten film najsłabszy z nowej serii to pomału już nie jest Bond nie wiem czy obejrzę jeszcze raz jak wszystkie pozostałe
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Bardzo słabo, oj bardzo slabo!

Ktos kto pisał scnariusz, wymyslal fabule itd chyba ma odbiorcow za idiotow. Tak przewidywalny i glupi bond przebil nawet te smieszne produkcje z Piercem Brosnanem. Javiere trzyma tego bonda na powierzchni bo gdyby nie on to dalbym 3/10 :( nie trafione postacie moneypenny i Q. Poprostu od samego poczatku mnie wqrw.....
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

przecietniak

najslabszy bond z Craigiem póki co. głowna oś fabuły trzyma wszystkie wydarzenia niezgrabnie i na siłę w kupie, nawet jak na film o bondzie, ktory w pierwotnym założeniu NIE jest ambitnym kinem, nie wynaga sie nadmiaru wyrafinowania, on ma tylko cieszyć oczy jak kolejne kobiety bonda. głupio przefilozofowane powroty do korzeni... wmawianie Bondowi ze wyszedł z formy w ujęciu całego filmu jest sztuczne i nienaturalne, "bo tak to wymyslił sobie scenarzysta". są bardzo fajne momenty, tutaj nie ma zaskoczenia, ale całość się klei bardzo slabo i niezgrabnie. pare fajnych momentów nie czyni fajnego filmu - fajny film czyni fajny film. przynajmniej piosenka Adele (i cała abstrakcyjna sekwencja początkowa ) jest fantastyczna i chwała jej za to.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

a

scenarzysta to bardzo zmeczony byl jak pisal, film przewidywalny, nierealistyczny, ostatnie sceny obrony w sercu WB szefa wywiadu przy pomocy dubeltowki przeciw bandzie wyposazonej po zeby ze wsparciem lotniczym rodem z filmow Rambo - osmieszajace. Kobitek ladnych malo a jak juz sa to graja jak srubokret lub wcale nie graja bo gina. No i ten Bond na emeryturze co sie odradza jak mu autko zniszczyli na jakies 15 minut, zgadzam sie z majkielem rola Javiera wysmienita i to On ratuje te kiche przed totalna niepamiecia. Przysypialem dosc czesto. Rezyseria kicha, montarz kicha, dzwiek wysmienity, kamera dardzo dobra.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Bond a jak nie Bond

jako film sensacyjny - całkiem fajny ale co on ma wspólnego z Bondem? Po pierwsze, gdzie są te piękne dziewczyny mówiące "OH JAMES"? To co było jedną z głównych zalet Bonda zostało zupełnie zmarginalizowane. Po drugie, czarne charaktery w "Bondach" miały zawsze polot, chciały zniszczyć świat przy użyciu abstrakcyjnych technicznych wynalazków grożąc światu totalną zagładą a tu co, jakieś prywatne porachunki z szefową MI6? No i Q, jak on mógł powiedzieć, że wybuchowych długopisów to oni już nie robią? Przecież to esencja Bonda! Laser w zegarku, bomba w gumie do żucia, rentgen w okularach ... nie, to już nie film o Bondzie. Ten film to koniec kultowej serii, perfekcyjnie realizowanych nierealnych opowieści ... to już tylko bardzo dobra sensacja.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

ostra reposta

witam w niedziele ogladalem film o bondzie zenada zenada co za hała spada poszczelony z 1000metrow i co przeywa ludzie co to jest gdzie sa me piniendze odajcie mi je , te moje piniendze
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 25

Skyfall

Opinie do filmu: Skyfall.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry