Widok
Słabo
Miesiąc temu zamawiałem pizzę, chciałem największą, ale Pani powiedziała, że nie ma kartonów do dużych to będą 3 mniejsze (akurat było nas 3 to w sam raz). Pani powiedziała, że otrzymam pizzę do 45 minut. OK. Po 45 min dzwoniłem 4 razy pytając gdzie ta pizza i informacja taka ze juz jedzie caly czas jedzie a mieszkam od pizzeri niecały kilometr. Po 1,5 godzinie przywiezli jedna wielka??!! widać było że to z jakiegos innego zamowienia i zimna jak lód - to podziękowałem i poproszę tamte 3. W końcu po 3 godzinach dostaliśmy 3 mniejsze pizze :/ . Co do jakości pizzy mam mieszane uczucia - bez rewelacji. Nic dodać nic ująć
Moja ocena
Picco
kategoria: Pizzerie
obsługa: 1
menu: -
jakość potraw: 3
klimat i wystrój: -
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 3
2.5
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Drogi Panie duzy_kurczak nigdy nie zdażyło się, abyśmy wydali pizze z innego zamówienia cytuje "widać było że to z jakiegos innego zamowienia " i żeby była zimna jak lód to zostało bardzo nadwyrężone. Jestem ciekawa po czym było widać że pizza jest z innego zamówienia to by musiał być bardzo duży zbieg okoliczności skoro składniki się zgadzały?! Bardzo mi przykro czytać takie opinie.
Pozatym nie było żadnego zwrotu Maxa,
Pozatym nie było żadnego zwrotu Maxa,