Widok

Słabo

Miesiąc temu zamawiałem pizzę, chciałem największą, ale Pani powiedziała, że nie ma kartonów do dużych to będą 3 mniejsze (akurat było nas 3 to w sam raz). Pani powiedziała, że otrzymam pizzę do 45 minut. OK. Po 45 min dzwoniłem 4 razy pytając gdzie ta pizza i informacja taka ze juz jedzie caly czas jedzie a mieszkam od pizzeri niecały kilometr. Po 1,5 godzinie przywiezli jedna wielka??!! widać było że to z jakiegos innego zamowienia i zimna jak lód - to podziękowałem i poproszę tamte 3. W końcu po 3 godzinach dostaliśmy 3 mniejsze pizze :/ . Co do jakości pizzy mam mieszane uczucia - bez rewelacji. Nic dodać nic ująć
Moja ocena
Picco kategoria: Pizzerie
obsługa: 1

menu: -

jakość potraw: 3

klimat i wystrój: -

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 3

2.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Drogi Panie duzy_kurczak nigdy nie zdażyło się, abyśmy wydali pizze z innego zamówienia cytuje "widać było że to z jakiegos innego zamowienia " i żeby była zimna jak lód to zostało bardzo nadwyrężone. Jestem ciekawa po czym było widać że pizza jest z innego zamówienia to by musiał być bardzo duży zbieg okoliczności skoro składniki się zgadzały?! Bardzo mi przykro czytać takie opinie.
Pozatym nie było żadnego zwrotu Maxa,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry