Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ulotki wątek zamknięty p***o a nie picco nie ma już kto wcześniej chodzil na ulotki niech wie że...
~Wasi młody ulotkasz blondi:)
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 11 marca 2010

Smacznie, ale... wątek zamknięty Polecam serdecznie, bo pizza smaczna, ale tylko mogę to powiedzieć w...
~Beata
-

dodano: 4 stycznia 2010

kiti - opinia wątek zamknięty Najlepsze promocje, najładniejsze kelnerki i najwspanialsi kucharze.
~kiti
1

dodano: 17 grudnia 2009

lepszy rydz niż nic wątek zamknięty witam, nie mogę się odnieść do pizzy(tutaj widze że braki sądząc z...
~bart
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 16 października 2009

!!! REMONT W PICCO !!! wątek zamknięty !!!!Remont w Picco!!!! Z powodu remontu i wymiany lini energetycznej Picco...
~PICCO
1

dodano: 10 września 2009

Pizza Najlepsza wątek zamknięty Wspaniała Pizza i super promocje.
~Luki
-

dodano: 29 września 2009

super wątek zamknięty najlepsza pizza w całym Gdańsku nigdzie indziej nie znalazłam pizzy na tak...
~ulalala
-

dodano: 15 sierpnia 2009

Mój pozytyw wątek zamknięty miło było spedzić wieczorek z przyjaciołmi w tak miłej pizzeri tu jest fajny...
~kasiunia
-

dodano: 25 lipca 2009

Super pizza wątek zamknięty http://picco.com.pl/ maja super pizze
~arpk
-

dodano: 5 czerwca 2009

Pomyłka wątek zamknięty Zamawiałem przez tel, dostawa 45 min, pani przyjmująca zamówienie oschła i za...
~niezadowolony
-

dodano: 16 maja 2009

GORĄCO POLECAM!! wątek zamknięty Przykro mi, że wielo osó miał złe doświadczenia z tą pizzerią. Świetne pizze...
~Mędza
-

dodano: 10 maja 2009

Początki bywają trudne. wątek zamknięty Mieszkam na Chełmie, i wiadomo nie raz zdarzyło mi się skorzystac z usług...
~Malua
-

dodano: 5 maja 2009

Bardzo przyjemny lokal wątek zamknięty Dziwią mnie te wszytskie opinie negatywne poniewaz jadlam tam nie raz i...
~Gosia
1

dodano: 17 kwietnia 2009

Słabo wątek zamknięty Miesiąc temu zamawiałem pizzę, chciałem największą, ale Pani powiedziała, że...
~duzy_kurczak
1

dodano: 25 kwietnia 2009

Bosko . wątek zamknięty Jest tam super wystrój ii boskiie jedzeniiie . ! ;d
~Andziiiik
-

dodano: 14 kwietnia 2009

Nie polecam wątek zamknięty Za długo czekania i drogo!!
~PK
-

dodano: 2 kwietnia 2009

żenada!!! wątek zamknięty To miejsce to jakaś pomyłka. Naprawdę poszłam tam z pozytywnym nastawieniem,...
~Agnieszka
-

dodano: 31 marca 2009

PEŁEN NEGATYW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Czekałem na pizze 1,5 h, nawet lalka nie poinfomowala o dlugim czekaniu na...
~EDEK
-

dodano: 28 marca 2009

cała Prawda o Picco wątek zamknięty zamówiłem pizze i nie smakowała mi więc już nie zamówie proste. nie wiem...
~rag
-

dodano: 26 lutego 2009

Wielki pozytyw!! wątek zamknięty Czytajac negatywy powyzej jestem wrecz zaskoczony! Jadalem w tej knajpie...
~jarkas
-

dodano: 18 lutego 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
30

25

wątków

do góry