Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ciasta i ciasteczka wątek zamknięty To są najlepsze ciasta i desery w 3mieście. Polecam w 100%. Jestem fanką tej...
~JL
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 września 2017

Bardzo fajne i przytulne miejsce wątek zamknięty Brakowało tu takiego punktu. Cieszę się, że mam gdzie wyskoczyć na Grabówku...
~Gosia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 września 2017

Pyszne i piękne wątek zamknięty Zamawialiśmy sporą ilość muffin zdobionych dla dzieci. Były piękne, postacie...
~Asia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 lipca 2017

Nie polecam, skusiłam się opiniami i zdjęciami, szkoda pieniędzy!! wątek zamknięty Te torty tylko na zdjęciach dobzre wyglądają niestety w rzeczywistości nie...
~ja
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 grudnia 2016

mistrzostwo wątek zamknięty W tym roku tj. 2016 zamawiałam tort urodzinowy dla córki po raz drugi. No i...
~Już stała klientka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 września 2016

polecam wątek zamknięty Zamawiałam ciasteczka- pierniczki na chrzest córeczki. Ciasteczka pięknie...
~Magda
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 grudnia 2015

OBŁĘD!! wątek zamknięty OBŁĘD!! do Pani Natalii trafiłam z polecenia - zwykłą babską pocztą...
~RUDA
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2015

Torty wątek zamknięty Pierwszy tort zamówiłyśmy na urodziny córki, tort okazał się przepyszny,...
~SARA
-

dodano: 24 listopada 2014

Torciki wątek zamknięty Unikatowe Śliczne Kreatywne poprostu Smaczne :-) Jestem bardzo zadowolonai...
~Ewelina
-

dodano: 16 listopada 2014

Polecam! wątek zamknięty Gorąco polecam wszystkim tym, dla których wybór gotowych tortów ślubnych w...
~Agnieszka Maja
-

dodano: 14 listopada 2014

Nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia ! wątek zamknięty Jak wybrałam wzór tortu dla synka, to powątpiewałam, że ktoś wykona go...
~Monika
-

dodano: 14 listopada 2014

lidka - opinia wątek zamknięty Tort z Kłapouchym i czarnym pieskiem (na specjalne życzenie) był przepiękny...
~lidka
-

dodano: 13 listopada 2014

Tort urodzinowy dla dwulatka wątek zamknięty Tort zamówiony był z polecenia i nie zawiodłam się. Tort był lekki, pyszny i...
~elfik5555
-

Tort ślubny wątek zamknięty Korzystałam z usług w grudniu, kiedy zamawiałam tort na ślub. Kontakt z p....
~Dominika
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry