za bardzo kocham węgle i gluten żeby być keto...albo chociaż próbować :P
erytrol i ksylitol są bardzo spoko ale niestety nie nadają się zbytnio do wypieków bo robią piękne zakalce i nie...
rozwiń
za bardzo kocham węgle i gluten żeby być keto...albo chociaż próbować :P
erytrol i ksylitol są bardzo spoko ale niestety nie nadają się zbytnio do wypieków bo robią piękne zakalce i nie stabilizują białek :D
ja w tamtym roku zrzuciłam 8kg jedząc co chciałam, wiadomo, jedyne czego trzeba pilnować to żeby być na deficycie kalorycznym. obniżyłam o 300kcal plus oczywiście praca, spacery itd więc spalałam mnóstwo kalorii.
w tym roku nie chudnę, nie tyję ale zupełnie nie mam presji :D
za to łażę po 10km dziennie i raz w tygodniu robię 20km żeby jakoś być w formie na powrót do pracy ;)
myślę, że to taki niezły balans pomiędzy "zostaw to ciastko" a "oj tam, oj tam, raz się żyje." :D
zobacz wątek
4 lata temu
ciachozkremem