Widok

Słoneczna Morena

Słoneczna Morena Morena Temat dostępny też na forum:
Słoneczna Morena to osiedle, które powstanie na terenach dawnej Piekarni Piecki.

Zabudowa obszaru o powierzchni 13,5 ha będzie bardzo zróżnicowana. Powstaną tu zarówno dwa wieżowce (17- i 22- kondygnacyjne), jak i 6- i 7-kondygnacyjne domy wielorodzinne, 4-kondygnacyjne wille miejskie oraz domy bliźniacze (budowane w pierwszej kolejności).

Inwestycja została podzielona na 13 etapów i ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dodaj jeszcze permanentne remonty. Nie ma tygodnia bez wiercenia w ścianie. Oszolomstwo.

ciekawa architektura ? Zwykle szare klocki - zobacz Garnizon, tam jest ciekawa architektura, a tutaj to zwykle tanie kloce.

Serdecznie nie polecam

Masakryczne osiedle. Ciągle głośno, a to samoloty 50 razy dziennie o każdej porze dnia i nocy, a to podkaszarki i kosiarki, a to masakryczne liczby psów szczekających od samego rana, dzieciaki wydzierające się i piszczące pod oknami bez oporów. Do tego gęsta zabudowa, niosący się wszędzie dźwięk - ciągłe remonty, bo mieszkań pełno jak w hodowli klatkowej. Ludzie rotują się bez przerwy - u mnie na piętrze już nikt z pierwotnych kupców tu nie mieszka, postępujące wysiedlanie na rzecz wynajmu mieszkań, bo nikt tu na stałe nie chce mieszkać. Jak kupowałem byłem pozytywnie nastawiony, ale to był błąd. Kupno mieszkania w tym miejscu to największa porażka w moim życiu i nie mogę doczekać się przeprowadzki. Nie poleciłbym nawet największemu wrogowi.

Uwielbiam te osiedle!! Ale ma za mało miejsc parkingowych dla gości.

Nam się bardzo podoba i chwalimy sobie mieszkanie tu. Nie mieliśmy większych problemów przy odbiorach, standardowe detale, które szybko były poprawione. Ogólnie, bardzo na plus!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oo widze ze deweloper uaktywnia naganianie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

My szukamy teraz z partnerką mieszkania pod inwestycję - bardzo fajna jest Morena, podoba nam się i to wydaje się dobra inwestycja pieniędzy, zwłaszcza z perspektywy nadchodzącej inflacji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Za karę, czy z innego powodu umieszczasz komentarz wychwalający Słoneczną Morenę w odstępach miesięcznych?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mieszkam od zawsze w okolicy, jestem bardzo zadowolona z wyboru Słonecznej Moreny, nie zamieniłabym się za żadne skarby!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak jest w okolicy z przedszkolami integracyjnymi? Szukamy dla nas (z mężem i małym) mieszkania i bardzo podoba nam się właśnie to osiedle, ale potrzebujemy w niedalekiej odległości właśnie przedszkola integracyjnego - będziemy wdzięczni za informację.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo fajne miejsce! Kupiliśmy mieszkanie tam i jesteśmy z żonką bardzo zadowoleni - to będzie nasze miejsce na emeryturę :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Osiedle

Wybór osiedla Słoneczna Morena to z kolei dla mnie strzał w dziesiątkę. Nie mógłbym sobie wyobrazić lepszego miejsca do życia moi synowie też są zadowoleni, mnóstwo atrakcji w okolicy i nie trzeba dojeżdżać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeden poważny mankament -brak oznakowanych przejść dla pieszych ulic dojazdowych do Osiedla!!!masakra jakaś,,,,,,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

450 tys na Morenie- 500

Przymierzamy się z żoną do zakupu m3. Ktoś z państwa się orientuje jak wyglądają ceny za m2 i jka jest wysokość opłat?

Świetna lokalizacja - łatwy dojazd do najbardziej strategicznych punktów. Kupiliśmy m3i już bardzo byśmy chcieli tu mieszkać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Siostra kupiła mieszkanie na tym osiedlu i zaraz się wprowadza. Mnie też się podoba :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ahh

Kocham te osiedle,najlepsze w całym Trójmieście :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Robyg jeden z największych deweloperów, to fakt. Szkoda, że tylko wielkością wyróżnia się na plus
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5