Widok

Słoneczna Zatoka

Słoneczna Zatoka Witomino Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstaje w centrum rozwiniętej dzielnicy jaką jest Witomino. Wokół znajdują się sklepy, punkty usługowe, szkoła, przedszkola, ośrodki zdrowia, kościół. Na osiedlu nie brakuje także terenów sportowych i rekreacyjnych (w tym basen). Miłośnicy spędzania czasu na świeżym powietrzu mają stąd blisko o lasu.

Kameralne osiedle składać się będzie z czterech segmentów o zróżnicowanej ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

spotkanie się nie odbyło
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziś zaczęli rozmontowywać i wywozić dźwigi
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sprawa jest w sądzie. Mieszkańcy z drugiej linii zabudowy "domkowicze" pragną aby Witomino pozostało jak dawniej. Przewodniczy im radca prawny. Następne rozgrywki to odbijanie piłki. Ja spadam!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

nikt nic

kiedy bedzie decyzja sadu w sprawie dalszej budowy, kiedy inwestor moze sie spodziewac zakonczenia budowy, nic nie wiadomo, i co teraz robic?? czy czekac az ruszy ta inwestycja , czy sie wycofac i odebrac zaliczke??? jestesmy zaplatani...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jacy "domkowicze"? Skąd ta informacja? Z tego,co ja słyszałem,to chodzi o sprawy techniczne.Dlaczego Zatoka oficjalnie nie zajmie stanowiska,by położyć kres wszelkim plotkom i domysłom.Brak szacunku do nabywców,dobrze to nie wygląda.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety decyzja już jest. Wstrzymanie budowy. Już rozebrane są maszyny i dźwigi. Podobno jeszcze będą walczyć z odwołaniami, ale macie rację, bardzo podejrzane jest to, że inwestor nie zabiera oficjalnego stanowiska. Dziwne jest też to, że nieoficjalnie "zrzuca winę" na złośliwych sąsiadów, ale nie jestem pewien czy nie ma jakiejś poważniejszej przyczyny po stronie inwestora.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dzisiaj widziałem jak ładują pręty zbrojeniowe na naczepy ciężarówek i gościa co gmerał coś przy kontenerach dla budowlańców, prawdopodobnie też je zabiorą... I tak oto będzie w centrum dzielnicy ogrodzona dziura w ziemi przez pewnie długi czas...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

fajna inwestycja a tu d*pa
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witawa się osuwa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Buhahahahahaha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Za jakieś nowe informacje? Przecież niektórzy mają już kupione mieszkania, więc ktoś coś wie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak mają kupione mieszkania to mogą się wprowadzać.

...no chyba że kupili dziury w ziemi... wtedy są w czarnej d...ziurze...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Firma chyba się zwija, zabrali wszystko z budowy, a punkt sprzedaży chyba się likwiduje nie ma już logo i szyldut. Ktoś umoczyl kilka tysi..
To, że pusto na budowie, to widzę z okna. Myślałem że ktoś bardziej zainteresowany tematem ( ktoś kto kupił ) dostał jakieś większe info.
Mam nadzieję, że ta dziura w samym środku Witomina nie zostanie tam już na zawsze .Tak jak np. ten nigdy nieskonczony budynek obok Lidla..

Proszę nie siać paniki. Jest punkt sprzedaży, jest logo.(dziś widziałam na własne oczy). Dostali zgodę i niedługo wejdą na budowę, rozmawiałam z przedstawicielem Dewelopera.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Punkt sprzedaży jest na mojej ulicy. I faktycznie zdjeli wielki napis 'Zatoka' od strony Chwarznienskiej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Paranoja

Urodzisz się w Gdyni i miasto ma ciebie w d*pie. Tak Wojciech Szurek dba o ludzi urodzonych w Gdyni. Siedź z rodzicami aż babcia umrze (albo oni), tyle tylko że dzieci jest przeważnie więcej niż babć...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 11

I nic się nie dzieje.. psy szczekają karawana jedzie dalej..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zdajesz sobie sprawę z tego że tam od pół roku nie trwają żadne pracę i cały sprzęt został już dawno wywieziony, a dźwigi rozebrane?

nie do końca prawda

w rejestrze prowadzonym przez UM Gdyni wg stanu na koniec kwietnia nie ma żadnego złożonego przez nich wniosku ani wydanego pozwolenia
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2