Słony Karmel

Lodziarnie

Gdynia, 10 Lutego 6

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Andzia - ocena Najlepsze lody jak jadłam (no może poza Sapiechą w Tleniu) i fantastyczne smaki.
~Andzia
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 29 lipca 2025

Ania - ocena Najlepsze lody śmietankowe i słony karmel.
~Ania
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 23 lipca 2025

Gigi - ocena Pychaaaaa! Obsługa bardzo miła i profesjonalna.
~Gigi
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 sierpnia 2024

Marta - ocena Najlepsze lody w trójmieście! Bez dwóch zdań!
~Marta
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 sierpnia 2024

Mkack - opinia wątek zamknięty Pyszne lody w kilku niepowtarzalnych smakach, personel obsługuje szybko i...
~Mkack
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 1 lipca 2022

Asia - opinia wątek zamknięty Miła, uśmiechnięta, szybka i potrafiąca doradzić obsługa. Lody pyszne!
~Asia
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 1 lipca 2022

Klient - opinia wątek zamknięty Najlepsze lody w trójmieście a obsługa jeszcze lepsza. Jak ktoś nie próbował...
~Klient
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 13 czerwca 2021

~Wojtek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2019

Najlepsze lody w Gdyni wątek zamknięty Bezkonkurencyjna lodziarnia. Pyszne lody, zawsze tak samo dobre, melczne i...
~Anna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2019

lodozerca - opinia wątek zamknięty najlepszy słony karmel w Gdyni mimo że konlurencji nie brakuje
~lodozerca
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 lipca 2019

Moja ulubiona lodziarnia wątek zamknięty Super lody, zapraszam tam wszystkich gości spoza Trójmiasta i każdy jest...
~Asia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 lipca 2019

asia - opinia wątek zamknięty Pyszne lody z naturalnych składników, ale czasami brakuje smaków, na które...
~asia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 lipca 2019

Mniam wątek zamknięty Próbowałam wiele lodów. Wiernie wracam do Karmelu.
~Magda
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 maja 2019

Gruszka z gorgądzolą... wątek zamknięty Jadłem dziś gruszkę z gorgądzolą (nie wiem jak się pisze dokładnie). Po...
~M.E.
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 sierpnia 2016

lody pycha ale obługa do bani wątek zamknięty smaki ciekawe i jakościowo bez zarzutu, ale dziewczyny z obsługi uwijają sie...
~gdynianin
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 czerwca 2016

super lody wątek zamknięty swietna lodziarnia, dobra lokalizacja, mila obsluga, polecam!
~anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 czerwca 2016

NAJLEPSZE W GDYNI! wątek zamknięty Najlepsze lody w Gdyni, a może nawet w całym Trójmieście!!!Lody mają...
~Ola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 czerwca 2016

Zakochana wątek zamknięty Dla mnie zdecydowanie najlepsze lody w Trójmieście, a nawet w całej Polsce....
~mika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 czerwca 2016

zawiedziona wątek zamknięty Byłam wczoraj po raz drugi na lodach w tym miejscu i bardzo się zawiodłam. Za...
~dd
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 maja 2016

Wszystko ok - nad obsługą trpchy popracować wątek zamknięty Lody pyszne, porcje ok. Trafiam zawsze na niesympatyczną dziewczynę, jak...
~talka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 maja 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry