Widok
Słowackiego 77
W sąsiedztwie inwestycji znajduje się zabudowa wielorodzinna i jednorodzinna. Wokół nie brakuje także terenów zielonych. Okolica oferuje szereg usług (handlowych, gastronomicznych, rekreacyjnych czy edukacyjnych). W ciągu kilku minut znaleźć się można w kinie, centrum handlowym, klubie czy restauracji.
W sąsiedztwie znajdują się przystanki autobusowe i PKM Gdańsk Niedźwiednik. Do przystanku ...
więcej
W sąsiedztwie znajdują się przystanki autobusowe i PKM Gdańsk Niedźwiednik. Do przystanku ...
więcej
Zmartwiony
Zastanawiam się poważnie nad tą inwestycją.
Czy ktoś orientuje się czy dzwony w kosciele pw. Matki Boskiej Nieustającej Pomocy nadal dudnią o 6, 7:30, 10:30, 12:00 i 18:00? Byłem tam przejazdem w tym tygodniu i o godzinie 12:00 proboszcz przez 3 min dzwonił jak najety.
Jeśli tak samo to wygląda o 6:00 każdego dnia to niewesoło.
Ktoś coś?
Czy ktoś orientuje się czy dzwony w kosciele pw. Matki Boskiej Nieustającej Pomocy nadal dudnią o 6, 7:30, 10:30, 12:00 i 18:00? Byłem tam przejazdem w tym tygodniu i o godzinie 12:00 proboszcz przez 3 min dzwonił jak najety.
Jeśli tak samo to wygląda o 6:00 każdego dnia to niewesoło.
Ktoś coś?
Odebrał ktoś już może mieszkanie na Słowackiego 77
ciekawy jestem wykonania.
Oglądałem i wysokość mieszkań 2.57 - nie za dużo, ale i nie za mało.
Te co oglądałem jeszcze przed cekolowaniem. Widzę okna 3szybowe.
Byłem o 12 i dzwony nie są już takie głośne jak kiedyś. Ulicy praktycznie nie słychać przez bariery.
Generalnie biję się z myślami - ale jestem na TAK, tylko jaki standard wykończenia będzie ?
I jakoś długo trwa ta inwestycja - patrząc z zewnątrz jak przejeżdżam od roku ?
Oglądałem i wysokość mieszkań 2.57 - nie za dużo, ale i nie za mało.
Te co oglądałem jeszcze przed cekolowaniem. Widzę okna 3szybowe.
Byłem o 12 i dzwony nie są już takie głośne jak kiedyś. Ulicy praktycznie nie słychać przez bariery.
Generalnie biję się z myślami - ale jestem na TAK, tylko jaki standard wykończenia będzie ?
I jakoś długo trwa ta inwestycja - patrząc z zewnątrz jak przejeżdżam od roku ?
Mam takie info, że ich nie mam
Żenada ! Pieniądze wpłacone 100%. Odbiór miał być według planów w sierpniu. I tak od 2 miesięcy mnie zwodzą. A patrząc na budowę to z tygodnia na tydzień nic się nie dzieje ! Generalnie nie polecam firmy - niesłowna ! Żadnych konkretnych informacji, tylko że zgody na wydanie nie maja, a jak maja mieć jak szyb w balkonach nie ma i kafli i parapetów na balkonach i droga wjazdowa w rozsypce !!!!!!!
Taaaa tylko syfff totalny
Budowa nadal trwa. Nikt nie sprząta chodź za to płacimy już. Master - zarządca nieee bo budowa, kierownik budowy - nie ma ludzi do sprzątania. Klatki nie wykończone, garaż nie pomalowany, brak ogrodzenia. Teren budowy i ciągły syf jeszcze raz i pracownicy zastawiajacy dojazd do posesji bo pracują a lodówki nie da się dowieźć !