Widok

Ślub i sesja zdjęciowa w Rzymie

Był już taki wątek, ale nie mogę odszukać. Jak zorganizować ślubną sesję zdjęciową np. w Rzymie przy okazji wakacji? Skąd wziąć fotografa, kto za co płaci i ile to kosztuje? Robił ktoś z Was coś takiego?

A drugie pytanie jak zorganizować cały ślub gdzieś zagranicą? Samemu, czy przez firmę - oczywiście także pytanie o koszty, chociaż szacunkowe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
OMG... to juz wiem, jak rozroznic 'dobrego' i 'zlego' fotografa... nie ma jak porada na forum.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
sluby za granica odbywaja sie w absadach - musisz skontaktowac sie z ambasada RP w Rzymie.

Fotograf? - placicie za przelot, i nocleg + cena pleneru - przewaznie jest taka sama jak w Polsce.

zapraszam do siebie www.melrose.pl
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak zorganizowac sesje zdjeciową w rzymie? - zadzwonic do fotografa...

koszt? - zapewne cena sesji + transport + nocleg - a dokladnie to ci powie wybrany przez ciebie fotograf a;bo znajdz sobie fotografa w rzymie

kto za to zapłaci? - :) sponsor

Slub za granica zorganizuje ci firma lub samemu a ile chcesz za to zaplacic tyle to bedzie kosztowało... czy plener czy kosciół czy jak sobie wymyslisz to od Ciebie zalezy i potem szacujesz koszty

bardzo ogólne to twoje pytanie i straszliwie dziwne

p.s. czy ktos wie ile kosztuje podroz dookoła świata i kto za to płaci?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
wiem, ze fotogrupa była z młodymi chyba własnie w Rzymie... skontaktuj sie z nimi, to dowiesz sie szczegółów...

http://fotogrupa.pl/
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Fotografa można wziąć np. z Trójmiasta, bądź z innego miasta, skąd łatwo polecieć do Rzymu. Kto za co płaci - dobremu fotografowi zapłacić trzeba za przelot, koszt pobytu, koszt dodatkowego poświęconego czasu, no i sam koszt pleneru. Słaby fotograf może połasić się "na zdjęcia do portfolio" i zawoła najwyżej tyle, co za plener na miejscu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Wesele

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry