Widok

Ślub i sesja zdjęciowa w Rzymie

Był już taki wątek, ale nie mogę odszukać. Jak zorganizować ślubną sesję zdjęciową np. w Rzymie przy okazji wakacji? Skąd wziąć fotografa, kto za co płaci i ile to kosztuje? Robił ktoś z Was coś takiego?

A drugie pytanie jak zorganizować cały ślub gdzieś zagranicą? Samemu, czy przez firmę - oczywiście także pytanie o koszty, chociaż szacunkowe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
OMG... to juz wiem, jak rozroznic 'dobrego' i 'zlego' fotografa... nie ma jak porada na forum.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
sluby za granica odbywaja sie w absadach - musisz skontaktowac sie z ambasada RP w Rzymie.

Fotograf? - placicie za przelot, i nocleg + cena pleneru - przewaznie jest taka sama jak w Polsce.

zapraszam do siebie www.melrose.pl
FOTOGRAFIA ŚLUBNA

ania.melrose@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak zorganizowac sesje zdjeciową w rzymie? - zadzwonic do fotografa...

koszt? - zapewne cena sesji + transport + nocleg - a dokladnie to ci powie wybrany przez ciebie fotograf a;bo znajdz sobie fotografa w rzymie

kto za to zapłaci? - :) sponsor

Slub za granica zorganizuje ci firma lub samemu a ile chcesz za to zaplacic tyle to bedzie kosztowało... czy plener czy kosciół czy jak sobie wymyslisz to od Ciebie zalezy i potem szacujesz koszty

bardzo ogólne to twoje pytanie i straszliwie dziwne

p.s. czy ktos wie ile kosztuje podroz dookoła świata i kto za to płaci?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
wiem, ze fotogrupa była z młodymi chyba własnie w Rzymie... skontaktuj sie z nimi, to dowiesz sie szczegółów...

http://fotogrupa.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Fotografa można wziąć np. z Trójmiasta, bądź z innego miasta, skąd łatwo polecieć do Rzymu. Kto za co płaci - dobremu fotografowi zapłacić trzeba za przelot, koszt pobytu, koszt dodatkowego poświęconego czasu, no i sam koszt pleneru. Słaby fotograf może połasić się "na zdjęcia do portfolio" i zawoła najwyżej tyle, co za plener na miejscu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry