Widok

Ślub na dworzu-jak?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Drogie skarbnice wiedzy:) Chciałabym zorganizować slub na dworzu, w Matemblewie np. W związku z tym zastanawiam sie co musze załatwić: krzesełka? Kwiaty? Jakiś mikrofon czy bez tego się obejdzie? W sumie przestrzeń jest duża a musi byc słychać księdza. Hmm, i nie wiem co jeszcze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No bez krzesełek byłoby słabo.... no chyba że każdy swój kocyk weźmie...albo leżak ;)
Tak i zrobimy to w formie pikniku:) Nie no generalnie każdy dwie nogi ma i 45 minut postac to chyba nie jest za długo
powiedz to wszystkim babciom, na pewno chetnie postoja przez 45 min ;-)

image
image
no ja wlasnie polecam rodos (z tego co widzialam na zdjeciach to sa tam piekne romantyczne zatoczki, nikoniecznie przepelnione biagajacymi dzieciakami :-), moze teneryfa, hiszpania (calella lub tossa del mar). Slyszalam, ze Kreta jest tez wyjatkowo piekna i ciekawa. Mysle, ze spory wybor. Szukajcie w internecie, ja przygode z szukaniem z biurami podrozy mam juz za soba i jak zwykle wracam na wakacje.pl , bo najtaniej i najwiekszy wybor.

image
image
o nie tu sie wkleilo, przepraszam :-(

image
image
Wkleje ci troszkę propozycji jak to mogłoby wyglądać :) No i ja jestem za ładnymi białymi krzesłami - przynajmniej dla sterszych osób
image image
image image
image image
image image
image image
image image
image image
image

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
...............
aleeeeeee pięknieeeeeee
ja też tak chcęęęęę !!!!!
i takie białe krzesełka
i taką białą "werandkę"
i taką drogę z wiatów.....
.
Naprawdę ślicznie. Oby pogoda dopisała.

image
o jej a gdzie to tak ladnie mozna wziasc slub???
do góry