Widok

Ślub w Matemblewie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ktoś mial lub bedzie miał ? Jestem ciekawa jak to jest z dekoracją kościoła tam..

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam 16.08. ale jeszcze nie załatwiłam dekoracji

image

OO proszę Cię w takim razie bys dała znać, i jescze jedno pytanie przy okazji, spisywaliście już protokół ? Czy w innej prafii robicie to ?

image
image
Protokół u mnie w parafii na Suchaninie

image

Sorry, że nie na temat wątku. Monia, czy Ty robisz sobie paznokcie żelowe w tym Studiu Mak? jeśli tak czy mogłabys wysłać mi jakieś zdjęcie na maila??
ja mialam slub w matemblewie,na dekoracje byla zruta po 200zl od 3 par...ostatio wkstawilam tu kilka fotek jak to wyglada...

imageimage
Jolqa a powiedz mi siostra Wam robiła dekoracje? Masz jakieś namiary na nią?

image

tak, siostra ale najlepiej podjechac do niej i pogadac o konkretach lub zadzwonic do biura parafialnego(nr. juz nie mam)...jezeli bedziecie chcieli napewno udostepni wam nr. tel do pozostalych par...ja osobiscie bylam zadowlona z dekoracji;)

imageimage
ja mam 6 czerwca 2009 :)
zazdroszcze pięknie tam jest...

Wczoraj dzwoniłam chyba pod wszystkie możliwe numery i żaden nie odpowiadał :(

image

Siostra jest bardzo wporzadku,otwarta na rozne propozycje.Jeżeli chcecie sami dekorowac to niema problemu.A jezeli nie-to siostra ma swoje kokardy na lawki + pokrowce na krzesła.
To jest strona Matemblewa-probuj,nawet wieczorem.
http://www.matemblewo.pl/parafia/?t=informacje
A tak poza tym,mialam slub w maju,i mam swoje kokardy na ławki.
Jak bedziesz chciala zobaczyc to daj mi cynk,wysle ci na skrzynke zdjecia.
acha, bo ja sama chcę, to znaczy zlecilłam to jednej sympatycznej osóbce i daltego pytam, czy nie będzie problemu.

Dzięki dziewczyny

image
image
ja tez bede miala w matemblewie (jestm z ej parafii) rozmawialam na temat dekoracji z proboszczem to mowil ze bedzie zrzuta,tylko trzeba to zorganizowac z siostra.on by nie chcial aby robila to jakas firma bo robia za duzo szumu pozniej ble ble ble,a kwiaty jak kupi siostra to to jeszcze wytrzymuja przez tydzien i oltarz ladnie przy okazji wyglada......a dzwonic w razie umawiania sie na protokol lub na temat dekoracji trzeba o 21|/22
Oj to mnie zasmuciłaś, a nie może byc taka dekoracja, jaka ja chcę mieć? a nie jakieś gożdziki na ławkach, bo tak nie lubię...no nic musze dzwonić, może nikt nie ma tam tego samego dnia i nie byłoby problemu..

image
image
Jawora o pod który nr???

image

0583479707.ale tak ok 21 00 lub 22 00
można spokojnie wprowadzić firmę z zewnątrz, siostra udostępnia dekoracje, które posada jeśli są potrzebne, musisz jedynie porozumieć się z innymi parami. W środę i w sobotę czynna jest kancelaria parafialna warto wtedy właśnie zadzwonic i umówic się na spisanie protokołu.

21go czerwca przygotowywałam tam wystrój, siaaztra jest przemiła i bardzo pomocna w razie potrzeby. Jednak trzeba profesjonalnie zająć się tematem, bo to przecież świątynia a nie lokal np.
Mo,ę przesłać zdjęcia na email, zapraszam też do odwiedzenia strony www.glorioza.net. Pozdrawiam
image
STUDIO FLORYSTYCZNE GLORIOZA
KOMPLEKSOWA OPRAWA ŚLUBÓW www.glorioza.net
email;edussa@wp.pl tel;(+48)693 126 042
A jaką byś chciała dekorację?
do góry