Widok
Na Twoim miejscu to proponuje Ci wziasc slub w kosciele oo.franciszkanow na Wzgorzu Maksymiliana w Gdyni przy ul Partyzantow ,jest tez tam kaplica w dolnym kosciele i bardzo przyjemnie,poza tym blisko do Rodizio.Tam nie robia zadnych problemow.Tez mam slub w piatek i wesele na Kamiennej Gorze.Pozdrawiam i zycze powodzenia.
zamiast jeździć .. .poklikajcie na powodzenia :)
Sluchajcue dzieki wszystkim za propozycje... Bedziemy teraz jezdzic i ogladac...
Tez zastanawiamy sie nad Gdynia ze wzglegu na wesele, ale pozniewaz sami jestesmy z gdanska, za bardzo kosciolow z Gdyni nie znamy i stad nasza prosba o propozycje.
Jesli komus cos jeszcze wpadnie do glowy, to bede wdzieczna za typy.
Pozdrawiam Was serdecznie.
Tez zastanawiamy sie nad Gdynia ze wzglegu na wesele, ale pozniewaz sami jestesmy z gdanska, za bardzo kosciolow z Gdyni nie znamy i stad nasza prosba o propozycje.
Jesli komus cos jeszcze wpadnie do glowy, to bede wdzieczna za typy.
Pozdrawiam Was serdecznie.
Cześć
Teraz w większości kościołów nie robią problemów z piątkiem. My bierzemy ślub w piątek na Czarnej we Wrzeszczu:) Chcieliśmy w piątek także ze wzg na naszą rocznicę:) Myślę, że powinnaś poszukać kościoła bliżej, czyli w Gdyni. W tej kwesti Ci nie pomogę, bo Gdyni nie znam. Ale dziewczyny widzę, że już Tobie pomagają:)
Powodzenia
Teraz w większości kościołów nie robią problemów z piątkiem. My bierzemy ślub w piątek na Czarnej we Wrzeszczu:) Chcieliśmy w piątek także ze wzg na naszą rocznicę:) Myślę, że powinnaś poszukać kościoła bliżej, czyli w Gdyni. W tej kwesti Ci nie pomogę, bo Gdyni nie znam. Ale dziewczyny widzę, że już Tobie pomagają:)
Powodzenia
Izuś
Ze starych kościołów w Gdyni proponuję kościół pw. Matki Boskiej Bolesnej w Orłowie. Ja miałam tam ślub. Zamiast organisty trzy dziewczyny grały na instrumentach (flet, skrzypce). Dźwięk bardzo ładnie się rozchodził. A z innych kościołów to kosciół pw. św. Michała Archanioła na Oksywiu lub kolegiata na Świętojańskiej. Niestety nie wiem jak tam ze ślubami w piątki. Pozdrawiam!
My jak do tej pory dowiadywalismy sie w kosciele garnizonowym w Sopocie na Monciaku. Strasznie nam sie ten kosciol podoba i wlasnie tam chcielismy sie pobrac.... Niestety, "Piatek to dzien postny i slubow nie udzielamy, chyba ze nie macie wesela..."
My wesele mamy...
A zdecydowalismy sie na piatek z paru powodow:
1. Jest to nasza rowno 3 rocznica zareczyn i badzo zalezy nam na tej dacie
2. Nie mamy gosci przyjezdnych, tylko jedna rodzinke
3. Sobota bedzie na poprawiny, a niedziela na przychodzenie do siebie
4. Knajpa udzielila nam 30% obnizki - najdrozsze, najbogatsze menu mielismy w cenie najtanszego
Bylo sie nad czym zastanawiac i zawazyla nasza magiczna data...
Mam jeszcze jedno pytanie, bo nie znamy za bardzo kosciolow w trojmiescie... Czy znacie jakis kosciol w podobnym stylu, co ten garnizonowy...
Chodzi nam o to, zeby kosciol nie byl nowoczesny, nie byl za duzy, dosc ciemny i w miare wysoki, bo bedziemy miec flecistke i zalezy nam na tym, zeby flet mial gdzie wybrzmiec...
Bede bardzo wdzieczna za odpowiedzi.
My wesele mamy...
A zdecydowalismy sie na piatek z paru powodow:
1. Jest to nasza rowno 3 rocznica zareczyn i badzo zalezy nam na tej dacie
2. Nie mamy gosci przyjezdnych, tylko jedna rodzinke
3. Sobota bedzie na poprawiny, a niedziela na przychodzenie do siebie
4. Knajpa udzielila nam 30% obnizki - najdrozsze, najbogatsze menu mielismy w cenie najtanszego
Bylo sie nad czym zastanawiac i zawazyla nasza magiczna data...
Mam jeszcze jedno pytanie, bo nie znamy za bardzo kosciolow w trojmiescie... Czy znacie jakis kosciol w podobnym stylu, co ten garnizonowy...
Chodzi nam o to, zeby kosciol nie byl nowoczesny, nie byl za duzy, dosc ciemny i w miare wysoki, bo bedziemy miec flecistke i zalezy nam na tym, zeby flet mial gdzie wybrzmiec...
Bede bardzo wdzieczna za odpowiedzi.