Widok

Śluby panieńskie

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Śluby panieńskie.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Śluby panieńskie

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wyleczyłem

się z polskich filmów na najbliższe lata. szkoda. zostańcie w domu i wypożyczcie polskie filmy z lat.60.70. etc. Tam grali aktorzy...

lpa

niefajny oj niefajny. Sztuka teatralna to jeszcze ujdzie ale przeniesienie na ekran zbyt nudne i monotonne.Ani zabawny ani ciekawy,akcja błaha i w żaden sposób nie urozmaicona.Nudności aż do kości.

MASAKRA!!!!

Najgorszy film tego roku!!!! A nie najzabawniejsza komedia wszechczasów. Dwa razy sie uśmiałam, stracone pieniądze choć Szyc fajny:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ALE CHAŁTURA !!!!!

Jeszcze czegoś takiego nie widziałam. Masakra. Powinni zwrócić pieniądze za bilet!!!

Nigdy więcej takich filmów

NAJGORSZY FILM JAKI WIDZIALAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

koszmar

nie polecam, szkoda czasu i pieniedzy.
wytrzymalam tylko do połowy filmu!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ZAŁAMKA!

Omijajcie z daleka! A jeszcze jak w Multikinie w Gdyni dźwięk rozjeżdżał się z obrazem to już w ogóle porażka!

Najgorszy film ostatnich lat

Po 20 minutach miałem ochotę wyjść z kina
to jest opinia, która najlepiej opisuje ten film. Jedyne, co było w tym filmie naprawdę warte zobaczenia, to niektóre zdjęcia i gra aktorska. Szczególnie końcówka mocno mnie zniesmaczyła. Biedny Fredro...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Muminki " sa lepsze

Tragedia, Boże , już dawno nie widziałam takiego gniotu. Jeśli masz wrogów poleć im

uciekajcie z kina po reklamach......

Jak chcesz zemścić się na nielubianej koleżance ,koledze poleć mu ten film !

Nudny gniot

Wyjatkowa chała ,zrobiona dla kasy ( zbiorowe wycieczki uczniów organizowane przez szkoły)

beznadzieja!

Oczekiwalam czegos o wiele lepszego a poprostu kicha, klapa i wogóle żal!;/

rozczarowanie

niestety nie wiem skąd się wzięło hasło, że jest to komedia wszechczasów. Chyba z kosmosu, bo z filmem niestety mało ma to wspólnego. nie polecam.

do bani

normalnie taka kicha że pół filmu przespałam a ludzi nie dotrzymywali do końca po
prostu wychodzili
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

A jednak mi żal

Była zobaczyłam i pozostał niesmak. Strata pieniędzy i czasu. Miała być komedia, ale nie było mi do śmiechu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

DNO DNO DNO I KUPA!!!

Tak jak w powyższym ^^
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

hm...

nie wierzyłam negatywnym opinia ale przekonałam sie na " wlasnej skorze" TRAGEDIA a nie komedia zenada
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też byłam ze znajomymi i tez uważam ,ze to najgorszy film stworzony na podstawie utworu pisanego . Generalnie bardzo lubie polskie filmy , szczególnie historyczne i te ekranizowane na podstawie utworów literackich . Np. "Zemsta" była rewelacyjna. No niestey Śluby Panieńskie oprócz muzyki Michała Lorenca nie mają nic do zaoferowania. Czytałam relację z z premiery tego filmu w Warszawie , gdzie była cała śmietanka warszawska i podobno co chwila wybuchały salwy śmiechu .W naszym kinie panowała grobowa wręcz cisza.Szkoda bo to taka piekna sztuka . Niestey wizja reżysera nie pozwala nawet zabrać młodzież szkolna do kina , bo wizja naszego społeczeństwa tamtych czasów wręcz zeszmacona . jak słusznie zauważyła ZIZU Fredro w grobie się przewraca.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Śluby panieńskie

Przeczytaj o filmie.
do góry