Widok

Słupia XC - 4 września Słupsk

Zawody XC - 4 września Słupsk, ktoś się pisze?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Coś więcej możesz powiedzieć?
Jakaś strona www?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tu masz info: http://www.piastslupsk.pl
brzmi ciekawie
Chyba pojadę, a co tam. To by był mój drugi start w zawodach kolarskich. I weszłam do kat. masters, jaka masakra......
RUN !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Brawo dla Piasta Słupsk za organizacje. Nawet chipy będą. Widać że się Panowie starają. Ciekawe kiedy jakiś klub z 3-miasta coś zorganizuje, ale tego się chyba nigdy nie doczekamy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popieram. Trzeba próbować, doskonała okazja żeby się sprawdzić i trochę powalczyć. Zapowiada się ciekawa impreza i niedaleko... Ja jadę
Nie są to pierwsze zawody organizowane w Słupsku. W poprzednich sezonach nazywało się inaczej - Słupska Liga w Kolarstwie Górskim. Fajne zawody i miła atmosfera. Polecam wszystkiim i trzymam kciuki za udane zawody.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ktoś z trójmiasta się wybiera?
Ja się wybieram
Kiedyś czytałem coś o zawodach w Słupsku, teraz to zupełnie coś nowego widzę, chłopaki się starają. Postaram się zjawić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez sie wybieram
ja sie wybieram.
ja tez jade jedno miejsce wolne w samochodzie jak cos piszcie gg 2737241 zapowiada sie oki :)
zapowiada się ostre ściganie w elicie z tego co widze po liscie startowej
też bym pojechał, mam 1 miejsce w samochodzie i rower na dachu wole, jak by ktoś chciał się złożyć to podaje maila:
Rufi@poczta.fm
tez jade, mam tez wolne miejsce w aucie jak wszyscy powyzej :P jak cos to 4765342
Trasa super :) nie spodziewalem sie takiej fajnej, technicznej trasy, po prostu cud miod i malina. Do tego super oznaczenie trasy, nie sposob sie zgubic, tasmy, znaki oznaczajace zakrety i niebezpieczne miejsca. Elektroniczny pomiar czasu. Trojmiejskie imprezy maja sie czego uczyc od Slupska :) Trasa typowa na XC czyli zjazd podjazd i do tego technicznej dodatki w stylu ostrych zakretow po zjazdach i od razu podjazdow. Pisze tak nieskladnie, ale po prostu jestem zachwycony i gratuluje organizatorom tak udanej imprezy :)
Mnie również zawody bardzo się podobały.
Trasa fajna, oznakowanie bardzo dobre, organizacje super.
Oby więcej takich imprez.
Pozdrawiam Organizatorów
Super trasa, jak na teren, w jakim sie odbywala. Niezbyt trudna, ale ciekawa i nie nudna. Organizacja - perfekcja! Czipy, elektroniczny pomiar czasu, wyniki z czasami, miedzyczasy. Jedzonko, ciasto, pączuszki. Mam nadzieję, że impreza na stałe zagosci w kalendarzu (a może przerodzi się w cykl kilku imrez?). Brawo organizatorzy! Niech żałują ci, których nie było.

(moze kots z GOSiRu przeczyta te opinie i sie zastanowi... a przecież chłopaki organizowali impreze XC pierwszy raz)
bardzo dobrze oznakowany wyścig mimo wielu krzyżówek i przecieć co nie udało się w zeszłym roku w Gdyni... ciekawa i urozmaicona technicznie trasa...dodatkowy plus - start blisko trojmiasta i w dobrej obsadzie. Panowie ze Słupska GRATKI!
Też byłem i bardzo mi się podobało. Największa zaleta to chipy i pomiar czasu okrążęń. Można przez to porównać wyniki i swój poziom wytrenowani w stosunku do każdego zawodnika na wyścigu. Trasa przyjemna i ciekawa. Nie byłą niebezpieczna bo nie było wielkich prędkości na zjazdach. Organizacja wzorowa. Czekam na następne edycje. Pozrwiam organizatorów.
kilka fotek z zawodów dorzucam
http://picasaweb.google.pl/pioter1981/20100904SUpiaXC#
a tu następne
http://picasaweb.google.pl/106799817661681153519/SUpiaXc#
Jesli ktos by znalazl gdzies na trasie wyscigu czarna latarke do roweru Bocialarke to jest moja :) Za ewentualne znalezienie przewidziany czteropak izostara :)

Inne tematy z forum Rowery

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry