Widok

Smacznie ,ale...

Podczas pierwszego zamówienia pizzeria zrobiła na mnie spore wrażenie. Fajnie ciasto, składniki dobrej jakości, ogólnie bardzo na PLUS. Ale pojawiło się małe ale... Dostaliśmy pizze nie taka jak zamawialiśmy. Po telefonie do pizzerii została przywieziona prawidłowa:) Tamta "zła" została gratis :D

Pomyślałem: każdemu może się zdarzyć.

No ale... 10.07 było nowe otwarcie i promocja 50% na pizze z dowozem. Zamówiłem 2:
- dowóz miała być w 1.5h -> Przyjechała po 3h :/
- dwie pizze były z innymi składnikami niż zamawialiśmy...Ręce opadają..Jako że byłem mega głodny wiec nie reklamowałem.

No i teraz mam dylemat... Czy nazwać Wasza pizzerie niekompetentna (2 razy inna pizza) czy zwyczajnie coś kombinującą :/

Zastanawiam się czy dostaniecie 3 szanse.

Pozdrawiam
Moja ocena
Restauracja San Marino kategoria: Jedzenie na wynos
obsługa: 5

jakość potraw: 5

czas realizacji: 2

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 3

3.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Panie Kamilu,
Bardzo dziękuję za danie jeszcze jednej szansy, pozwolę sobie zacytować naszą korespondencję:

"Witam

Jako, że macie predyspozycje do zostania jedna z lepszych pizzerii i restauracji w Gdyni dam Wam 3-cią szanse:) I na 100% będzie to szansa niespodziewana.

Jest mi bardzo miło, iż stara się Pani naprawić drobne błędy darmowym poczęstunkiem. Jednakże nie jestem osobą, która "wyłudza" gratisy po Waszych błędach.

Jesteście na dobrej drodze więc...

Pozdrawiam
Kamil

kamazik
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry