Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Niespodziewani goście wątek zamknięty Przyjechali goście niespodziewanie, a tu pora obiadowa, wybawienie -...
~Maria
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 6 lutego 2014

Smacznie i pomocnie wątek zamknięty Robiłem imprezę w przydomowym ogródku. Poprosiłem ów firmę o przygotowanie...
~Romcio
-

dodano: 16 lipca 2013

Polecam! wątek zamknięty Pizza bardzo smaczna, wypieczona, na cienkim cieście, dodatków nie...
~M.
-

dodano: 22 czerwca 2013

Zróbcie coś, zeby było smacznie!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Skorzystałam j jestem zawidziona...... Pizza nie była doprawiona. Niczym!!!...
~Zieleniszanka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 31 maja 2013

Kebabowa pomyłka wątek zamknięty Ostatnio udałem się tam skonsumować Kebaba... Niestety naprawdę to nie...
~Oliver
1

dodano: 19 maja 2013

zawiedziona wątek zamknięty Korzystałam od początku istnienia lokalu wiele razy i zawsze było wszystko...
~kobieta
-

dodano: 24 maja 2013

Polecam bardzo szybko i smacznie wątek zamknięty Polecam nowy wlasciciel nowe lepsze pizze i posilki jadam prawie codziennie.
~Bartek
-

dodano: 15 maja 2013

hejter - opinia wątek zamknięty taka pizza jaką dostałem dzisiaj to chyba za karę. lepiej wyglądają odmrażane...
~hejter
5

dodano: 2 maja 2013

Miłe zaskoczenie :) wątek zamknięty Bardzo miłe zaskoczenie :) Byłem w lokalu na pizzy i obiedzie. Dania bardzo...
~Piotr
-

dodano: 28 grudnia 2012

smacznie wątek zamknięty Wielkim dla mnie było ułatwieniem zorganizowania Pierwszej Komunii Św. dla...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 czerwca 2012

szybko smacznie wątek zamknięty Mozna szybko, smacznie i tanio zorganizowac przyjecie w pracy. Wykorzystałam...
~Ania
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 marca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry