Widok
Smerfikowa
Bardzo lubię nasz żłobek, córka również. Zanim wybraliśmy Smerfikową odwiedziliśmy kilka innych miejsc, w których opiekunki nawet nie raczyły uśmiechnąć się do dziecka, popłoch wywoływała informacja: córka jest na piersi i tylko tak zasypia oraz używamy pieluch wielorazowych, a w Smerfikowej? PORADZIMY SOBIE! z uśmiechem (poradziły sobie rewelacyjnie)... Ogromny plus ode mnie za szacunek do dzieci- maluszki chodzą spać własnym rytmem (są osobne sypialnie), nie są karmione na siłę, dzieci są przytulane kiedy tego potrzebują, forma opieki sprzyjają samodzielności dzieci, ciocie lubią dzieci, są pogodne. Podoba mi się, że maluszki są czasami ze starszakami- mogą poznać ich pokój, same dzieci i opiekunki- przejście do starszej grupy jest łagodne. Smerfikowa ma swój ogród do zabaw- z dala od ulicy- plus za bezpieczeństwo. Ceny korzystne, zwłaszcza jak dziecko jest na "pełen etat" z wyżywienie moja córka je z dokładkami lepiej niż w domu, dostaje dodatkowe porcje poza godzinami, kiedy o to poprosi.
Moja ocena
Smerfikowa Chatka
kategoria: Żłobki
opieka: 6
wyposażenie: 5
bezpieczeństwo: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6