Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
raczej negatyw wątek zamknięty Opieka - dzieciaczki miały mieć dwie opiekunki, miały jedną. Chwilowo były...
~akinom
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 lutego 2014

Polecam wątek zamknięty Polecam wszystkim rodzicom Smerfikową Chatke, to miejsce wyróżnia...
~Agnieszka
-

dodano: 4 października 2013

"Prawie" dobrze wątek zamknięty A czemu prawie? Panie ciocie super, zabawa i nauka fajnie zorganizowane,...
~prawiezadowolona
-

dodano: 28 września 2013

Polecamy wątek zamknięty Kaspian był w kilku "punktach opieki" ale Smerfikowa Chatka okazała sie...
~Krzysztof
-

dodano: 13 września 2013

polecam wątek zamknięty Moja córka od lipca ubiegłego roku uczęszcza do Smerfikowej Chatki,jestem...
~ggg
-

dodano: 10 września 2013

opinia wątek zamknięty Mój synek uczęszczał do smarfikowej chatki tak gdzieś od 8mc życia i bylismy...
~Anetka
-

dodano: 3 września 2013

Szczerze polecam wątek zamknięty Mój synek miał 9 m-cy jak musiałam oddać go do żłobka. To było ogólnie mówiąc...
~mama Antka
-

dodano: 2 września 2013

Smerfikowa wątek zamknięty Bardzo lubię nasz żłobek, córka również. Zanim wybraliśmy Smerfikową...
~Ola, mama Karoliny
-

dodano: 2 września 2013

szczerze polecam! wątek zamknięty Z ręką na sercu mogę Wam polecić smerfikową chatkę! Zanim tu trafiliśmy syn...
~Gohna
-

dodano: 1 września 2013

Bardzo polecam!!! wątek zamknięty Moja córka chodzi do Smerfikowej Chatki od września 2012 roku i jesteśmy...
~Dorota mama Mai
-

dodano: 1 września 2013

Mama Izki - opinia wątek zamknięty W żłobku panuje bardzo miła atmosfera , wszystkie Ciocie są bardzo...
~Mama Izki
-

dodano: 29 sierpnia 2013

Najlepszy punkt opieki wątek zamknięty Najlepszej rekomendacji mogą udzielić chyba dzieci :), a moja córcia nie...
~Agnieszka
-

dodano: 28 sierpnia 2013

Smerfikowa Chatka wątek zamknięty Drogie Mamy, z czystym sumieniem mogę polecić tą placówkę. Mój syn chodzi tu...
~Lidia
-

dodano: 28 sierpnia 2013

Smerfikowa wątek zamknięty Dziecku nigdy nic się nie stało, chodziło do przedszkola radośnie, dużo...
~mama
-

dodano: 27 sierpnia 2013

profesjonalna opieka wątek zamknięty super opieka, oddając córkę mam pewność że jest w dobrych rękach
~bartek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 maja 2012

Wiadomość dla czujnych matek! wątek zamknięty Pierwsze wrażenie super, do wyposazenia nie mam zastrzezen. Zrezygnowalam po...
~JosiaSamosia
4

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 23 maja 2010

Marta - opinia wątek zamknięty Moje dziecko chodzi do tego przedszkola od marca tego roku i jestem bardzo...
~Marta
-

dodano: 30 października 2011

Polecam wątek zamknięty Mój Synek chodzi do Smerfikowej Chatki odkąd skończył roczek. Najpierw w...
~oliska
-

dodano: 14 października 2011

rewelacja:) wątek zamknięty Polecam wszystkim ten żłobek, atmosfera świetnia, Panie opiekunki...
~Karolina
-

dodano: 11 czerwca 2011

Jak w domu :) wątek zamknięty Polecam wszystkim Mamom i Maluszkom ,miła atmosfera , rewelacyjne Ciocie,...
~Marta
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 grudnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry