Widok

Śmieci

Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
Miało być tak fajnie a wyszło jak zwykle... ostatni raz wywozili śmieci z Druskiennickiej 23.12. dziś jest 04.01. jesteśmy po świętach, sylwestrze i ani widu nowej firmy od wywozu śmieci. Moim zdaniem powinno się nie płacić w tym momencie za tydzien gdzie nie wywozono śmieci. Oczywiście nie udało mi się dodzwonić do Urzędu Miasta, po co odbierać tel i się tłumaczyć??? Księgowa w tym dziale powiedziała mi, że mają problem kadrowy (dziś w wydziale środowiska są tylko 3 osoby) a ja tu tonę w śmieciach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
sukces !!!!!!!!!!!!!!!!! dodzwoniłem się i co? prosze czekać do piatku, a góra śmieci rośnie, dobrze, ze to zima, latem już groziła by epidemia. Za co się płaci ???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skrzyknijcie się z sąsiadami i następne śmieci wywalicie pod UM.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jasne, że pomyslałem o tym, nawet zaproponowałem takie rozwiązanie mojemu rozmowcy z UM, ale ustawa tego nie przewiduje ani nie zapłacenie za niewywiązywanie się z umowy wywozu. Urząd teraz zgania wszystko na poprzednią firmę (Sanipor), że nie wywiązuje się z umowy. A gdzie kary za takie zachowania? każda umowa powinna przewidywać różne sytuacje, za to się płaci prawnikom. Ktoś broni naszych interesów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
i co? w piatek nie przyjechali... dotarli w sobote ok 16
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Mały Kack

Perła Księcia Kiejstuta - opinie i oceny (7 odpowiedzi)

Perła Księcia Kiejstuta powstaje w dolnej części Małego Kacka - blisko głównej osi komunikacyjnej...

Solano (19 odpowiedzi)

Kompleks powstanie w dobrze skomunikowanym miejscu Gdyni. Sąsiedztwo ulicy Wielkopolskiej...

Dragon City Cheats 2020 (3 odpowiedzi)

just grab dragon city resources! we know you donвЂt want to spend your money on a...

do góry