Widok

Smiertelny wypadek

Przejazd na ul.Puckiej
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rumia potrafi wybudować tunel

Gdynia to miasto z marzeń
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 2

Już kiedyś też był protest i tak w koło.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czyli 30 minut nic nie jedzie więc czekasz a gdy tylko nadjedzie pociąg to stwierdzasz że zdążysz...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Od lat? Kilkudziesięciu.

Doczekałem emerytury, wielu nie doczekało realizacji obietnic magistratu. Stan jak przed II wś
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie skracaj życie przez tory (czy jakoś tak).

Jeżeli chodzi o ten przejazd kolejowy, to tak naprawdę co chwila ktoś przechodzi pod opuszczonymi rogatkami, więc najzwyczajniej w świecie zadziałało prawo statystyki, że ktoś został potrącony śmiertelnie.

Co mnie najbardziej dziwi, że nie ma tam gdzieś schowanej policji, przecież przez 1 tydzień natrzepaliby takiej kasy z mandatów, że wyrobiliby statystyki na pół roku w przód.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18

Współczuję

Jeżeli się Tobie już nigdzie nie spieszy to efekt przegranego życia współczuję i trzymam za Ciebie kciuki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tja

Nie, nie musi. Wystarczy poczekać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Geniusz

Tobie powinni coś innego natrzepać. Tam często pół godziny stoisz i nic nie jedzie. Są pociągi skm, pkp i jeszcze jakieś inne wynalazki, więc nie potrafią tego zgrać od lat. A Gdynia udaje, że delfinki są ważniejsze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Infrastruktura do zmiany

Czas na tunel! Ile można? Bezpieczne przejście dla pieszych! Za dużo kasy na ideologię
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1

Geniuszem na pewno nie jesteś

Przeczytaj sobie tabliczkę informacyjną, która stoi przed przejazdem.
Jest to przejazd domyślnie zamknięty, a otwiera się tylko chwilami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Beton kolejowy to stan umysłu ta baba jest już w pracy inni może do niej idą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kawałek dalej id..to to jak przez płot patrzysz na legalu czubie to taki około kilometrowy spacerek
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szczurek - masz tą śmierć na sumieniu !!!

to skutek twojego sześciokadencyjnego pierdzenia w stołek , ględzenia o wszystkim i pilnowania swoich geszeftów !
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 5

No jeśli czubie jedzie pociąg a potem przez 10 minut nie jedzie nic potem jedzie drugi i znowu jest długi czas wolnej drogi a to g..wno nie podnosi tych patyków to czujesz że ktoś sobie z ciebie kpi. W Pucku na linii helskiej szlaban zamyka się dosłownie przed pociągiem i otwiera jak tylko pociąg zjedzie z przejazdu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

No tak śmieci policyjne przecież dbają tylko o kasę z mandatów polskie śmieszne totalitarne gaaawno w pełnej krasie po co umożliwić ludziom szybkie i bezpieczne przejście bez kolizji z pociągami lepiej patyczki i dzwoneczki jak w 19 wieku i dwóch pajaców którzy jak tchórze schowani za węgłem wypisują mandaty bo walczą o bezpieczeństwo

Romuś

To czekaj Romuś czekaj życie na Ciebie nie zaczeka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"jest tam teraz płot"

Chociaż na mapach jest tam ulica - Palmowa.

Było handlowane ziemią, pomierzyli i PLK i Klimor postawili płoty. Do tunelu z Krzywoustego kilometr, bo przez Meksyk też przejścia nie ma. Miasto swojej roli nie wypełniło.

A była "rewitalizacja"...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale co mnie obchodzi ta tabliczka czubie? Ta tabliczka to tylko d..pochron tego kolejowego gaaawna tych retardow komuszych którzy dalej żyją w latach 80 mam do przejścia 5 torów kolejowych około 50-60 metrów z hutniczej na chylońska jest ok 500-600 m dlaczego id..to mam czekać 45 minut mimo że pomiędzy pociągami są odstępy dochodzące do 10 minut i dlaczego to kolejowe gaaawno opuszcza te patyki po minucie lub dwóch na kolejne 40 minut?

Odpowiedzialność

Za tę śmierć odpowiedzialni są wszyscy ci, którzy od lat nie umieją (lub nie chcą) zdecydować o budowie wiaduktu lub tunelu zamiast przejazdu. Niestety czyjaś śmierć ich nie obchodzi.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry