Widok
Nie skracaj życie przez tory (czy jakoś tak).
Jeżeli chodzi o ten przejazd kolejowy, to tak naprawdę co chwila ktoś przechodzi pod opuszczonymi rogatkami, więc najzwyczajniej w świecie zadziałało prawo statystyki, że ktoś został potrącony śmiertelnie.
Co mnie najbardziej dziwi, że nie ma tam gdzieś schowanej policji, przecież przez 1 tydzień natrzepaliby takiej kasy z mandatów, że wyrobiliby statystyki na pół roku w przód.
Co mnie najbardziej dziwi, że nie ma tam gdzieś schowanej policji, przecież przez 1 tydzień natrzepaliby takiej kasy z mandatów, że wyrobiliby statystyki na pół roku w przód.
No jeśli czubie jedzie pociąg a potem przez 10 minut nie jedzie nic potem jedzie drugi i znowu jest długi czas wolnej drogi a to g..wno nie podnosi tych patyków to czujesz że ktoś sobie z ciebie kpi. W Pucku na linii helskiej szlaban zamyka się dosłownie przed pociągiem i otwiera jak tylko pociąg zjedzie z przejazdu
No tak śmieci policyjne przecież dbają tylko o kasę z mandatów polskie śmieszne totalitarne gaaawno w pełnej krasie po co umożliwić ludziom szybkie i bezpieczne przejście bez kolizji z pociągami lepiej patyczki i dzwoneczki jak w 19 wieku i dwóch pajaców którzy jak tchórze schowani za węgłem wypisują mandaty bo walczą o bezpieczeństwo
Ale co mnie obchodzi ta tabliczka czubie? Ta tabliczka to tylko d..pochron tego kolejowego gaaawna tych retardow komuszych którzy dalej żyją w latach 80 mam do przejścia 5 torów kolejowych około 50-60 metrów z hutniczej na chylońska jest ok 500-600 m dlaczego id..to mam czekać 45 minut mimo że pomiędzy pociągami są odstępy dochodzące do 10 minut i dlaczego to kolejowe gaaawno opuszcza te patyki po minucie lub dwóch na kolejne 40 minut?