Widok

Śmieszne objawy ciąży

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, opiszcie swoje dziwne objawy ciąży, nie chodzi mi o typowe bóle głowy,piersi, senność i wymioty.
Dla mnie dziwne było (jak jeszcze nie wiedziałam, że byłam w ciąży), że miała mega chęć na jedzenie z MC Donalda, którego normalnie nie cierpię. I miałam wrażenie, że moja skóra ciągle pachnie naleśnikami. Teraz chce mi się z tego śmiać.

A jak było u Was?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:) Ja mam straszna ochotę wieczorami na gofry, takiego suchego bez niczego...normalnie codziennie wyciągam męża do Pucka bo nie mogę wyrobić :) poza tym smierdzi mi wszystko a zapach smazonego/gotowanego mięsa wywołuje mdłosci blehhh...kilogram sledzi w occie pożarłam natychmiast jak mi tylko mama zrobiła mniam a no i z takich dziwnosci ostatnio zjadłam fasolke gotowana z sosem czosnkowym pyyycha była. Wogóle uwielbiałam slodycze teraz dla mnie nie istnieja nawet ulubiona Milka Cream :(...tylko kwasne i ostre :) A co do Coca Coli uwielbiam ja ale mąż mi nie pozwala pic więc jak się czasem wybiorę na przejażdżkę to choc z puszkę muuuuszę wypic od razu mdłości przechodzą :)
szczęściara;)mi na mdlosci nic nie pomagalo,nawet słynna cola.musialam wiec je przemęczyc bite 4,5 miesiaca.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry